14 din 15
14
iPhone 4S
  [ Ignoră ]   [ # 196 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Au trecut aproape 24 de ore de cand mi-au dat alt iPhone 4S si pana in acest moment nu am avut nicio problema cu apelurile. Bateria mi se pare ca tine mai mult, chiar si fara update la 5.0.1. Singura dezamagire este de ordin estetic pentru ca este negru, iar cel pe care l-am schimbat a fost alb.

Site-ul unde am verificat seria este: http://www.chipmunk.nl/klantenservice/applemodel.html

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 197 ]
RankRank
Jr. Member
Din: bucuresti
Macuser din: 30.11.07

hello all ,

chiar nu e nimeni ” suparat ” ca nu mai poti da disable la 3G network pe noile 4s ? eu nu sunt fan jailbreak dar, de data asta, ca posesor al noului 4s, abia astept sa iasa jailbreak ul pt 4s unde sper sa fie implementata si aceasta functie care a disparut de pe 4s… vina o poarta acordul apple-companii de telefonie care lasa la latitudinea acestora din urma sa nu ofere posibilitatea de a seta manual pe 2g.

Semnătură 

MacbookPro 17” 2.4 ghz, 4 gb ram
macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

+ one fruit mixer zanussi : )

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 198 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 31.10.10

Mai baieti mi-am luat si eu un 4s neverlocked de 32, si sincer nu stiu ce sa mai cred. Comparativ cu un 4 normal de 8gb luat pe 5 dec am observat ca
- este vizibil mai cald, si atunci cand e in priza sau usb se incalzeste destul de tare
- bateria parca zboara… vad cum scad procentele. Cel 4 simplu parca tinea mult mai bine.

Azi l-am luat, poate doar mi se pare… revin cu o confirmare peste cateva zile. Sper sa nu fie faulty ceva ca n-am nici garantie. :(

Semnătură 

 Macbook Pro 15” late 2010 - i5-2.4 GHz, 330GT, 180 GB SSD OCZ Vertex2, 8 GB DDR3
 iPhone 4S 32GB white

[ Ignoră ]   [ # 199 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 31.10.05

Eu de cand l-am schimbat iPhone-ul alb cu unul negru, nu am mai avut nici cea mai mica problema. Momentan am iOS 5.0 si nu vreau sa ii fac update pentru ca nu am probleme cu bateria. Oare sa fie diferente intre iPhone 4S alb si cel negru?

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 200 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 27.08.11
corruptdream - 10 Decembrie 2011 02:06 AM

hello all ,

chiar nu e nimeni ” suparat ” ca nu mai poti da disable la 3G network pe noile 4s ? eu nu sunt fan jailbreak dar, de data asta, ca posesor al noului 4s, abia astept sa iasa jailbreak ul pt 4s unde sper sa fie implementata si aceasta functie care a disparut de pe 4s… vina o poarta acordul apple-companii de telefonie care lasa la latitudinea acestora din urma sa nu ofere posibilitatea de a seta manual pe 2g.

Eu cred ca e mai bine asa, sa fie automat pe 3G, deoarece am avut o experienta neplacuta cu asta. Cand am ajuns in Japonia, Iphone-ul nu gasea nici o retea. A trebuit sa-i dau enable la 3G si asa a mers (mi-am dat seama dupa cateva ore). Altfel, daca lasam pe edge nu mergea, deci cred ca e mai bine asa.

[ Ignoră ]   [ # 201 ]
RankRank
Jr. Member

? japonia .. aici ma tine bateria jumatate de zi daca vorbesc un pic mai mult.  iar faptul ca esti lipsit de “optiunea ” de a folosii sau nu 3g e un lucru in minus. so ce e mai bine ? in thailanda nu exista 3g network so acolo voi fi si eu fericit smile).. man daca afirmi ceva macar vino cu argumente serioase…. este un MARE minus faza cu 3g ul pe noile 4s.. iar asta se datoreaza noilor placi de baza de la qualcomm folosite pe 4s . in rest telefonul este f ok..daca faci abstractie de faptul ca , aproape, in permanenta ai doar 2-3 linii si te tine bateria cu vreo 40 % mai putin ca pe un ip4…

Semnătură 

macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

ip5 7.0.2
iphone 4s
1.1.1 OTB /3.9 BL (anysim 1.1) => 1.1.4 (iplus2.0b) => 2.0, 2.2, 2.2.1, 3.0 (pwnage tool mac )

[ Ignoră ]   [ # 202 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 27.08.11

Eu am povestit ce experienta am avut cu chestia asta. Daca nu-mi trecea prin cap sa schimb pe 3G nu puteam folosi telefonul. Cu toate ca era activat 3G-ul, mie nu-mi arata 3G pe display, ci tot un fel de edge al lor. Asta am patit in Japonia, mai pot fi alte tari in situatia asta, deci ...., uite un motiv bun.

[ Ignoră ]   [ # 203 ]
RankRank
Jr. Member
Doc - 11 Decembrie 2011 04:31 PM

Eu de cand l-am schimbat iPhone-ul alb cu unul negru, nu am mai avut nici cea mai mica problema. Momentan am iOS 5.0 si nu vreau sa ii fac update pentru ca nu am probleme cu bateria. Oare sa fie diferente intre iPhone 4S alb si cel negru?

Mi-e greu sa cred asta… dar poate asa o fi. Sper sa nu totusi.
Legat de 3g si eu sunt suparat ca au scos optiunea, si chiar nu vad de ce…

Deci am jucat 20 min fifa 2012 si mi-a scazut 8 procente bateria. E cam de toata jena. Opresc acum Siri, sa vad poate ea o fi de vina.

Semnătură 

 Macbook Pro 15” late 2010 - i5-2.4 GHz, 330GT, 180 GB SSD OCZ Vertex2, 8 GB DDR3
 iPhone 4S 32GB white

[ Ignoră ]   [ # 204 ]
RankRank
Jr. Member

A, si inca o intrebare (edit disabled, sry pt dublu post) pt cei ce au avut inainte i4. Simtiti vreo diferenta la butonul de home? Al meu pare mai “rigid”, adica se apasa usor, insa pare mai intepenit ca cel de pe i4 care parea mai “loose”. Cum e la voi?

Semnătură 

 iPhone 4S 32GB white

[ Ignoră ]   [ # 205 ]
RankRank
Jr. Member

Verificati daca aveti proximity sensor always on. Chiar daca aveti siri disabled, dati-i enable, turn off raise to speak, disable din nou siri, si reboot. Aparent, asta salveaza ceva baterie.

Semnătură 

 iPhone 4S 32GB white

[ Ignoră ]   [ # 206 ]
RankRank
Jr. Member

general/  location services/ system services / setting time zone OFF asta chiar ajuta sa nu se mai consume mai repede bateria.

Semnătură 

macpro 2.8 Ghz
Roland Edirol V4

ip5 7.0.2
iphone 4s

[ Ignoră ]   [ # 207 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.03.11

Buna ziua,
Legat de iPhone 4s, in timp ce vorbesc la telefon (tinandul la ureche nu prin casti) si vine un sms sau mesaj pe yahoo messanger, telefonul efectiv vibreaza si suna ca si cand ar fi in stand by, e foarte deranjant, nu prea inteleg, oare in timp ce vorbesc la telefon nu ar trebuii sa fie inhibate semnalele sonore si vibratia de la celelalte aplicatii?

Sunt convins ca toata lumea a remarcat asta, exista vreo setare care-mi scapa?

Va multumesc

Semnătură 

iPhone 7 32GB

[ Ignoră ]   [ # 208 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10

@cali_mc_ Din pacate nu se poate. Asa e din OS. S-au mai plans si altii de acelasi lucru si intradevar e un pic enervant.

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 209 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

E prea devreme sa preconizam aparitia lui iPhone 5? smile

Acum nu regret ca am trecut de la 3GS direct la 4S, dar peste cateva luni cand apare 5, o sa regret?

Voi, ce credeti ca va avea in plus de 4S, si dc regretati ca ati luat 4S? Daca va avea un upgrade neimportant peste 4S poate nu veti regreta, dar daca va fi super slim, o baterie care tine cat iPad-ul, si…si nici nu imi imaginez ce ar putea avea peste 4S in afara de A5X 4G si memorie dubla…

Eu nu cred ca va fi un upgrade prea important.

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 210 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06
Kevo - 11 Martie 2012 10:04 PM

E prea devreme sa preconizam aparitia lui iPhone 5? smile

Acum nu regret ca am trecut de la 3GS direct la 4S, dar peste cateva luni cand apare 5, o sa regret?

Voi, ce credeti ca va avea in plus de 4S, si dc regretati ca ati luat 4S? Daca va avea un upgrade neimportant peste 4S poate nu veti regreta, dar daca va fi super slim, o baterie care tine cat iPad-ul, si…si nici nu imi imaginez ce ar putea avea peste 4S in afara de A5X 4G si memorie dubla…

Eu nu cred ca va fi un upgrade prea important.

@Kevo Bucura-te de el ca an de an vei avea intrebarea asta smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

14 din 15
14