4 din 15
4
iPhone 4S
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hateg / Timisoara
Macuser din: 30.04.11

era un topic deja facut smile

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
MacBook Pro Retina 15” Intel-Core i7.
MacBook Air 13” Late 2012 Intel-Core i5
iPad 3rd generation 16GB wi-fi + 4G
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 23.11.08

Era de asteptat ... i4S era urmarea normala si logica avand in vedere istoricul iPhone si se pare ca apple tine la “traditie”. Credeam ca dupa plecarea lui Steve vor veni cu ceva revolutionar si cu o “idee noua” pentru a contracara scaderea de imagine (si la bursa), dar se pare ca nu ii intereseaza prea mult si nu fac decat sa-si urmeze drumol normal. Scaderile de la bursa nu cred ca ii deranjeaza foarte tare avand in vedere capitaliarea extraordinara de care dispun. Pe de o parte sunt putin dezamagit ca nu au venit cu ceva “revolutionar”, dar pe de alta parte ma bucur ca si-au pastrat “cojones” si ca au aratat ca ei isi vor continua drumul si fara Steve la timona.
Felicitari!

Semnătură 

MB Pro Unibody 15”   
MB Air        
iPhone 3GS (32GB)             
iPad 3G (64GB)

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

SUnt de acord ca pentru unii nu sunt motive de upgrade. Am si amici care nu au gasit motive sa upgradeze nici de la 3GS la 4. E normla, e vorba de dorinte si nevoi. Eu am mai multe pentru care voi cumpara 4s fara sa stau pe ganduri.

Sa nu balacarim totusi Apple aiurea. Telefonul se numeste iPhone 4s, nu 5, asa ca Apple nu pretinde altceva decat un upgrade la 4. Si mi se pare un upgrade substantial. Iar cei care doresc ecran mai mare sunt probabil la fel de multi ca si cei care isi doreau ca ecranul sa ramana de 3,5. Eu ma inscriu in ultima categorie, desi as putea sa traiesc si cu un ecran de 4 inch daca la un moment dat nu voi avea de ales.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Tinand cont ca , concurenta anunta Tegra3 quad core , Ice Cream Sandwich si alte minunatii , era logic sa se grabeasca sa mai muste nitel din piata .
Motorola Atrix este un alt concurent serios al iphoneului. Unde mai pui ca avea dual core inainte de 4S.
De cateva zile detin o tableta cu Tegra 2 si Android 3.2.1 pe ea . Pina atunci am avut pe mana toate natiile de iphone si ipad-uri. Raman la Tegra 2 ( ASUS EEE PAD )!!!
Sincer nu ma mira cu nimic “noul” A5 / Iphone 4S.
Se simte de la o posta lipsa lui Steve .

Un mic video cu Motorole Atrix :

http://www.youtube.com/watch?v=sjZI94VfC1U

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Daca tie iti place tableta aia, atunci ce mai e de comentat. Unora le place sa se chinuie singur si sa ramana in 1995, cu tot hardware-ul ala ,,smecher,,

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
Rank
Newbie
Din: galati
Macuser din: 11.09.10

stie cineva daca siri va fi si in limba romana sau ne baga pe gat tot engleza lor spurcata ?

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Iti raspund la prima parte a intrebarii: deocamdata se stie ca va fi in engleza, franceza si germana.

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

keynote-ul este pe site

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Scuzati nestiinta da n-am cum sa browsez toate prostiile de pe iphone cu edge, ce este Siri?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BV
Macuser din: 13.09.08

Siri iaște un fel de secretara virtuala, numa ca nu face cafea si nu se baga sub birou.
A, si nici româneste nu stie.

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRank
Jr. Member
aygun - 04 Octombrie 2011 09:12 PM

Tinand cont ca , concurenta anunta Tegra3 quad core , Ice Cream Sandwich si alte minunatii , era logic sa se grabeasca sa mai muste nitel din piata .
Motorola Atrix este un alt concurent serios al iphoneului. Unde mai pui ca avea dual core inainte de 4S.
De cateva zile detin o tableta cu Tegra 2 si Android 3.2.1 pe ea . Pina atunci am avut pe mana toate natiile de iphone si ipad-uri. Raman la Tegra 2 ( ASUS EEE PAD )!!!
Sincer nu ma mira cu nimic “noul” A5 / Iphone 4S.
Se simte de la o posta lipsa lui Steve .

Un mic video cu Motorole Atrix :

http://www.youtube.com/watch?v=sjZI94VfC1U

Partea cu: “se simte de la o posta lipsa lui Steve” mi-a cam atras atentia.
Man, tu crezi ca iphone-ul asta ... nu a fost conceput de el? Nu el i-a pus bazele si etc ... ? Pot sa jur ca si el si-a bagat “degetutele prin el”, clar ca el stia de la bun inceput ce se face ... asa ca laso balta cu chestia asta… nu e un fel de Iisus, e si el om ... wtf? Poate Cook e mai destept ca el si poate ca o sa scoata lucruri mai ok decat a scos el, avand in vedere ca tehnologia continua sa avanseze si are la indemana mai multe resurse.

Respect Steve Jobs, dar a venit si timpul altora.

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
.ral:cr - 04 Octombrie 2011 10:19 PM

Scuzati nestiinta da n-am cum sa browsez toate prostiile de pe iphone cu edge, ce este Siri?

Recunoastere si comanda vocala. Din ce prezinta ei, e foarte misto. Acum e in beta, stie engleza, franceza si germana.
http://www.apple.com/iphone/features/siri.html

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRank
Jr. Member
altero - 04 Octombrie 2011 10:32 PM
.ral:cr - 04 Octombrie 2011 10:19 PM

Recunoastere si comanda vocala. Din ce prezinta ei, e foarte misto. Acum e in beta, stie engleza, franceza si germana.
http://www.apple.com/iphone/features/siri.html

Si clar ca nu o sa “stie” niciodata ROMANA !!! smile)))

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRank
Jr. Member

Iara noi o sa fim pe ultimu loc sau nu o sa fim bagati deloc in “oala” asta ... clar smile)

ROMANIAAAAA

Semnătură 

iMac 27” Late 2012 Slim
iPhone 5S 16 GB grey
iPhone 4 16 GB white

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRank
Member
Din: București