7 din 15
7
iPhone 4S
  [ Ignoră ]   [ # 91 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Petea - 05 Octombrie 2011 12:59 PM

Dezamagitoare insa a fost campania Apple care prin secretomania ei a dat de inteles implicit ca se lanseaza o chestie super tare.

Apple n-a dus nici o campanie, a facut ce face de obicei. Nu e vina lui Apple ca zvonerii lanseaza prastii.

Discutiile despre designul carcasei seamna cu cele referitoare la cele ale MacBook-urilor. Mie mi se pare excelent cum arata iPhone 4(S), la fel cum mi se pare excelent cum arata MBP.

[ Ignoră ]   [ # 92 ]
RankRankRank
Member
Din: Galati
Macuser din: 14.10.05

Rezolutia e 480 x 800 pixels la Omnia si 640 x 960 la iPhone adica Apple a ingramadit mai multi pixeli in retina de 3.5 decat Samsung in amoledul de 4. Plus ca multi, ca si mine de altfel, prefera un display mai mic pentru un telefon mobil. In ceea ce priveste Software - e chestiune de preferinte. Vorba sloganului “Suntem cu totii diferiti, din fericire”. In ceea ce priveste pretul, subscriu - dpdvul meu o investitie mai mare de 1000 lei intr-un asemenea device nu se justifica, dar revin “Suntem cu totii diferiti, din fericire” :D

Semnătură 

Pretul este evident negociabil.

Apple user!

[ Ignoră ]   [ # 93 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 14.01.08

Apropos de pret , Eee pad -ul meu a ajuns 1490 ron. Pret care consider ca este mai mult decat decent ptr o tableta cu specificatiile alea.

Autorul a fost avertizat pentru offtopic.

[ Modificat: 05 Octombrie 2011 01:47 PM de Administrator ]
 Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
PowerBook G4 1,5Ghz , 1,25 GB RAM , 60 GB HDD , DVD combo , GeForce FX Go 5200
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 94 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
altero - 05 Octombrie 2011 01:17 PM
Petea - 05 Octombrie 2011 12:59 PM

Dezamagitoare insa a fost campania Apple care prin secretomania ei a dat de inteles implicit ca se lanseaza o chestie super tare.

Mie mi se pare excelent cum arata iPhone 4(S), la fel cum mi se pare excelent cum arata MBP.

Subscriu.
Mai adaug si G5/MacPro, vor arata bine si in 20 de ani.

Daca urati iphone 4 ca e prea drept si colturos, lasa ca lanseaza Samsung/Nexus unul curb, cica:
http://www.youtube.com/watch?v=oM9RO-GAKjE&feature=player_embedded
(Vai de capul vostru.)

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 95 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11

cumparativa fratilor samsunge si htc si motorola daca nu va place
nu va obliga nimeni sa cumparati sau sa va placa iphonul
am avut toate modelele de la 2g pana la 4 si acum astept sa apara 4s,i vad pretul si poate il cumpar
atata timp cat pe mine ma satisface iphone 4,care nu arata gay cum au sugerat altii de pe forum,nu voi cumpara 4s,
fac pariu ca multi dintre voi ati avut si iphone 3g si iphone 3gs asa ati reactionat si la aparitia lui 3gs?

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 96 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.08.07

Diferenta intre 3G si 3GS a fost foarte mare ca performanta. Aduceti-va aminte cand a aparut iOS3 si 3G-ul aproape nu se putea misca din cauza lipsei de resurse.
N-am butonat evident nici un 4S dar am senzatia ca diferenta de performanta intre 4 si 4S nu e nici pe departe atat de semnificativa.

Semnătură 

We do not see things as they are, we see things as we are.

[ Ignoră ]   [ # 97 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.11.10

in opinia MEA destul de slabut ...o comparatie cu modelele actuale fara sa ne gandim la Samsung “Nexus Pime” http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/something-big-is-coming-samsung-nexus-prime-8839898/ .....senzatie..

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 98 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
vladtm90 - 05 Octombrie 2011 05:36 PM

in opinia MEA destul de slabut ...o comparatie cu modelele actuale fara sa ne gandim la Samsung “Nexus Pime” http://www.go4it.ro/telefoane-mobile/something-big-is-coming-samsung-nexus-prime-8839898/ .....senzatie..

Ai de unde sa alegi

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 99 ]
RankRankRank
Member
Din: Alexandria
Macuser din: 18.02.08

Nimic nou, vesnica problema cu mac versus PC. Adica facem comparatie intre specificatii tehnice, care din pacate nu se reflecta intr-un procent mare si in viata reala.

Eu ma amuz cand citesc liste de specificatii. Parca eram pe macuser.ro, unde stim de la inceput ca Apple a avut frecvente de functionare mai mici, specificatii mai ,,retinute,, in comparatie cu concurenta. Si totusi Apple astazi e ceea ce este. Faptul ca telefonul X are procesor de 5000Mhz nu spune nimic, dar la unii se pare ca are un efect pozitiv.

Revenind la discutie de mai sus cu ecranul AMOLED versus Retina, eu folosesc ecrane IPS de mult timp, si sunt pasionat de fotografie. Ecranul AMoled mi se pare cel mai prost din tot ce am vazut pana acum. Ma uit in vitrine la prezentarile alea cu Amoled vs clasic si rad singur, pentru ca multe din pozele alea le stiu, stiu cine le-a facut, stiu cu ce camera, stiu cum trebuie sa arate, si mi se pare ca pe Amoled arata grotesc. Consumerismul la putere. Retina e IPS. Intrebati orice profesionist care are treaba cu ecrane despre Amoled versus IPS.

Inca o data reamintesc, si sper sa intelegeti ce vreau sa spun: discutiile astea sunt vechi, mac vs pc, ipod vs alt mp3 player, iphone vs restul. Argumentele carcotasilor sunt absolut identice de fiecare data. Pana acum Apple le-a castigat pe toate.

Designul 4 si 4s imi place, si sincer stateam cu frica sa nu il strice. Fake-urile aparute pe internet aratau oribil, ca niste clone de prost gust la unele LG-uri. Sigur ca mi-ar fi placut un design nou daca ar fi fost mai bun decat actualul, dar nu aveam neaparat nevoie de asta. In schimb aveam nevoie sa nu strice un design deja superb.

[ Ignoră ]   [ # 100 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

Nu stiu daca mi se pare mie dar, in general audienta e “pleostita” - dupa prezentare… Si nu sunt lamurit… Apple nu a promis un iPhone 5..
Speculatiile ar trebui tratate ca atare, sau?
In ce priveste specificatiile tehnice, 4S este mai mult decat are nevoie un smartphone - parerea mea.
Ce mi se pare curios e ca nu prea apreciaza lumea constanta celor de la Apple si felul in care isi spreciaza propria munca. Dincolo de vorbele mestesugite din reclame. Cum ar fi: au muncit destul de mult sa inghesuie in iPhone 4 tehnologie cat intr-un computer, GPS, player audio/video si telefon la un loc, totul cu un design de care nu multi sunt capabili si au lansat un model versiunea S (intocmai cum au facut cu 3G - 3GS) si lumea e mirata ca nu s-a venit cu un model nou, total diferit ca si design… Cei cu picioarele pe pamant, care au facut in viata lor macar o prastie sau un zmeu, apreciaza, parerea mea, truda cu care au nascocit niste baieti un device pe care nu ar vrea sa il canibaleasca cu prima ocazie de dragul tuningului din demo-urile de concept iPhone 5 de pe youtube si alte situri cu randari fioroase de telefoane ce nu vor fi construite niciodata.
Pe de alta parte, Siri, un modest feature acum pentru unii, deschide in opinia mea o noua cale la fel cum au facut si cand au implementat touch screen-ul intr-un telefon.
Respect Apple si success pe mai departe.

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 101 ]
RankRankRank
Member
d3xmeister - 05 Octombrie 2011 06:15 PM

Nimic nou, vesnica problema cu mac versus PC. Adica facem comparatie intre specificatii tehnice, care din pacate nu se reflecta intr-un procent mare si in viata reala.

Designul 4 si 4s imi place, si sincer stateam cu frica sa nu il strice. Fake-urile aparute pe internet aratau oribil, ca niste clone de prost gust la unele LG-uri.

Haha, exact de asta ma temeam si eu!
Bine ca l-au pastrat.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 102 ]
RankRankRank
Member

http://www.presaonline.com/stiri/evenimente/samsung-vrea-sa-interzica-iphone-4s-in-franta-si-italia-1373669.html

Atunci asta cum se explica ?

Si nu cred ca este offtopic. Discutam despre 4S , corect ?

Asta ca replica la interzicerea comercializarii galaxy tab in Germania.

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
eMAC 17”  G4 1Ghz , 1GB RAM , 32 video Ram Ati 7500 , HDD 120 GB Samsung , MAC OS X 10.4.11 Tiger
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 103 ]
RankRankRank
Member
Kevo - 05 Octombrie 2011 06:30 AM

De-za-ma-gi-tor…

Am avut fiecare iPhone cu exceptia lui 4, pt ca mi se pare un telefon gay cu spatele de sticla…..

@Kevo - no offenece man dar iphone 4 NU are “dos-ul” din sticla . Am desfacut cateva zeci pina acum .
Din punct de vedere hardware este extrem de inghesuit la interior . Apropape 2/3 ocupa acumulatorul .
Astept cu nerabdare sa imi pice un 4S pe mana sa vedem ce are sub capota , in afara de A5 .
Oare pastreaza aceasi organizare a modulelor ?

Semnătură 

iPOD 3’rd gen 4GB
iPOD Nano 3rd gen 4GB
iPOD Touch 2g 8GB
Pocket PC HP 2190B
Pocket PC HP IPAQ RX1950
EEEPC 701

[ Ignoră ]   [ # 104 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 22.09.06

aygun Am vazut eu iphone 4 cu spatele spart,e sticla toata ziua smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 105 ]
RankRankRank
Member
boboc - 05 Octombrie 2011 07:15 PM

Am vazut eu iphone 4 cu spatele spart

deci e gay!
( “... Not that there’s anything wrong with that”, vorba lui Seinfeld)

Semnătură 

(((∞)))

7 din 15
7