Inițial se crezuse că cei din comunitatea de jailbreak ar putea să porteze această funcție pe dispozitivele iphone 4 și iPad 2, însă la câteva zile după acest anunț, MuscleNerd, unul dintre membrii importanți ai echipei “Dev Team” susține pe contul său de pe Twitter că portarea asistentului SIRI pe alte iDevice-uri nu se poate face decât prin piratare, iar membrii echipei nu vor în niciun caz să își asume o astfel de responsabilitate, mai ales că ceea ce fac ei acum este oarecum legat (cel puțin în SUA) și aici mă refer la soluțiile de jailbreak.
În concluzie, cel puțin până se va descoperi o altă soluție pentru portarea acestei funcții, cei cu iphone 4 sau iPad 2 nu vor putea beneficia de asistentul SIRI pe dispozitivele lor.
Vreti pe Siri moarta pe iPhone 3GS sau 4, iPod touch, cu riscul de a intra intr-un respring loop?
E aici un document in lucru care arata cum s-ar putea activa interfata Siri pe sculele de mai sus. Nu poate vorbi cu serverele Apple, deci e cam moarta.
Incercati pe propria barba, eventual mai incolo cand e finalizat documentul.
Eu am incercat (3 GS), mi-a aparut pentru un moment interfata, dar fara butonul cu microfon; acum nu mai apare nimic
Pana cum din ce am gasit eu singura alternativa la siri ce poate face reminder-uri simple in calendar, doar prin comenzi vocale este voice action. Insa si aceasta, la fel ca siri merge doar daca ai net.
cum era de asteptat s-a gasit si o solutie de a pacali serverele apple pentru a functiona siri pe alte idevice-uri decat iphone 4s. sa vedem cat va tine. Sursa
Un nou hack: Siri0us, aduce doar partea de dictation din Siri. Cica ar merge pe 4, 3GS, touch, iPad.
Eu l-am instalat (pe 3GS), dar nu gasesc nicaieri butonul de microfon.
Pe 4S, există în Settings -> General -> Siri un zwitch .. ăă, comutator “activare/dezactivare” Siri.
După ce l-ai activat de acolo ții apăsat pe butonul acasă cam o secundă și hop, sare geniul din sticluță.