1 din 2
1
o țară frumoasă
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

un film mai interesant decât toate reclamele ministerului…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07

țara e frumoasă, ce păcat că este locuită!!!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Pai se lucreaza intensiv la depopularea ei.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Las’ c-o repopuleaza expulzatii din Franta… Bun lemn de foc in filmuletu ala ... si tot felul de animale comestibile ... se ocupa acus acus “francezii” de ele.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

sa stiti ca nu e asa de frumoasa pe cat credeam. bijuteriile tarii (bran, sibiu, sighisoara, castelul de la x, manastirea de la y) sunt nimicuri triviale in vest. Biserica normanda de la 1200 sau catedrala uriasa gasesti pe o raza de 30 de mile din orice punct din anglia.

peisajele sunt la fel de banale. raul vine cand in ro drumul e plin de noroi pana acolo, nu exista nici o semnalizare, iar la destinatie sunt aruncate pet-uri pe jos sau te mananca cainii de stana sau vagabonzi.

dar da, uneori simti ca daca ar fi fost locuita de alta natie ar fi putut fi mai mult
http://vimeo.com/29777584

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: London - UK
Macuser din: 28.04.06

Agreez ca manastirile si resturile de castele sunt destul de cenusii, de aceea vizitele din pesterile nu prea vizitate si cascadele cu ape reci ca sloiu’ atrag mai multi turisti - adevarati turisti.
Excursiile urbane cu vizite la ruine, castele, manastiri, edificii, cimitire, etc au deveit neinteresante dupa a doua vizita…
In schimb, m-am dat de 5 ori in jumate de zi ...
smile
http://www.youtube.com/watch?v=8TFZFBd0fBI

da e la noi in Romanica.

Semnătură 

Absența dovezilor este doar dovada absenței.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08
huk - 05 Octombrie 2011 02:08 PM

sa stiti ca nu e asa de frumoasa pe cat credeam. bijuteriile tarii (bran, sibiu, sighisoara, castelul de la x, manastirea de la y) sunt nimicuri triviale in vest. Biserica normanda de la 1200 sau catedrala uriasa gasesti pe o raza de 30 de mile din orice punct din anglia.

peisajele sunt la fel de banale. raul vine cand in ro drumul e plin de noroi pana acolo, nu exista nici o semnalizare, iar la destinatie sunt aruncate pet-uri pe jos sau te mananca cainii de stana sau vagabonzi.

dar da, uneori simti ca daca ar fi fost locuita de alta natie ar fi putut fi mai mult
http://vimeo.com/29777584

Ba eu cred ca e frumoasa, in contextul in care omul mai si stie ceva despre backgroundul branului, sighisoarei, sibiului, castelului x sau manstirii y. Capela Sixtina ma lasa rece nu din cauza frumusetii ei, care e coplesitoare, aproape absoluta, ci datorita afluxului prea mare de turisti. De-aia nici nu ma intereseaza sa o vad pe viu.
Sibiul e frumos daca e pustiu si daca stii ce sa vezi. La fel cum e si Edinburgh-ul, de-un par egzamplu, sau mai stii ce biserica normanda obscura.
Stiti ce prefer eu? Sa nu avem drumuri, bune, sa fie cat mai putini turisti. Mi-e dor de cum era Sibiul acum 10 ani. Linistit, aproape desprins din romane gen Ionel Teodoreanu. E drept ca a fost „relansat” de un festival de teatru si de o capitala culturala, dar mi-e dor de adormirea de acum 10-15 ani. Vara abia astept sa plec din oras, pentru ca turistii ma sufoca.
Globalizarea e prost inteleasa, consumul ne va ucide pe toti. Mi-ar place sa duc viata pe care au dus-o bunicii si strabunicii mei.
In loc sa fie plin de turisti, as prefera sa vad ca pamantul Romaniei e lucrat si cultivat. Agricultura bine facuta ne-ar putea aduce de N ori mai multi bani decat turismul bine facut. Am avea si mai multa liniste si mai multe locuri de parcare.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: bucuresti/aalborg/viena
Macuser din: 05.10.07
tomusel - 05 Octombrie 2011 06:17 PM

1-Capela Sixtina ma lasa rece nu din cauza frumusetii ei, care e coplesitoare, aproape absoluta, ci datorita afluxului prea mare de turisti. De-aia nici nu ma intereseaza sa o vad pe viu.

2-Mi-ar place sa duc viata pe care au dus-o bunicii si strabunicii mei.

3-Am avea si mai multa liniste si mai multe locuri de parcare.

1-dacă dorești poți avea o vizită privată cu cei mai tari experți în arta și istoria renscentistă. (este inimaginabilă!)

2-îmi donezi macul, apoi vinzi casa, mașina, 2 rinichi, mai faci un împrumut la bancă să poți face vizita privată în catedrală și după aceea vei avea viața de iobag pe care ți-o dorești.

3-vei avea liniște și n-o să-ți mai pese de parcarea nimănui!

fi pe pace, mai trec eu pe la tine, hocazional, prin fața bordeiului și dau boxele la max cu muzichia ce ți-e atât de dragă!

Semnătură 

 ǝʞıl ı

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

am fost “acasă”, o tură...
smile

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti(Madrid)
Macuser din: 19.04.08

Un topic bun, chiar foarte bun as zice eu, pacat ca nu e dezbatut….
zic eu, cu umila mea parere, sa lasam uitatul in gradina celorlalti si sa vedem daca putem da o mina de ajutor, cit de mica ar fi…
Un exemplu ( bun au ba ), cica am fi vreo 19 milioane de romani….ce ar fi daca fiecare ar planta un pom !?!?!?
Faceti pariu ca daca eu m-as duce intr-un sat de rromi instariti cu o chestie inovatoare care le-ar atrage atentia, m-ar copia !?!?
...cam atat

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

N-ai cu cine..

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
warp - 21 August 2012 06:45 PM

N-ai cu cine..

Mno, nu neaparat wink

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Eu unul am încercat să plantez copaci pe un teren viran și dezolant de lângă parcarea de la firmă dar n-au prins.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

dacuBurebista, sper ca ti-ai incarcat ceva din baterii….lacas de cugetare si improspatare al spiritului

Semnătură 

Camionagiu

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Țara frumoasă se poate vedea și din șaua bicicletei
smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Vedeane-am toti pe bicicleta….sper ca am scris bine wink, daca nu , accept corectarile wink

Semnătură 

Camionagiu

1 din 2
1