Am facut si eu rost de iOS 5 GM si vreau sa-l instalez. Am tot ce trebuie, mai putin incredere .
As dori sa stiu, din cei care au instalat GM-ul pe telefon daca sunt multumiti de performante. Nu intereseaza
chestiile noi aduse, daor felul in care se misca cu aplicatiile esentiale (camera, SMS, telefon, switch intre aplicatii,
viata baterie, etc.)
Merita…...il am pus de aseara si l-am intors pe dos. Merge ca uns.
Daca e totu ok si ai iPhone-u inregitrat in dev….atunci go for it.
Daca ai gasit vreo metoda alternativa sa pui GM-u atunci eu zic sa astepti pana pe 12 si sa nu te complici.
Merita…...il am pus de aseara si l-am intors pe dos. Merge ca uns.
Daca e totu ok si ai iPhone-u inregitrat in dev….atunci go for it.
Daca ai gasit vreo metoda alternativa sa pui GM-u atunci eu zic sa astepti pana pe 12 si sa nu te complici.
Oricum ma incanta felul in care merge.
Bafta!
Nu sunt inregistrat ca DEV, insa am mai pus GM-uri si a fost OK. Plec in Africa pentru 2 saptamani si acolo n-o sa am net, asa ca as prefera sa
pot instala inainte de 12.
Cand il downloadezi nu spune detalii despre asa ceva cum spunea la beta, deci este posibil sa se poata. Sau poate il ai inregistrat pe undeva.
ios5 se misca excelent de vreo 2 luni.
Am facut si eu rost de iOS 5 GM si vreau sa-l instalez. Am tot ce trebuie, mai putin incredere .
As dori sa stiu, din cei care au instalat GM-ul pe telefon daca sunt multumiti de performante. Nu intereseaza
chestiile noi aduse, daor felul in care se misca cu aplicatiile esentiale (camera, SMS, telefon, switch intre aplicatii,
viata baterie, etc.)
Am un iPhone 4 neverlocked.
Multumesc!
Cristi.
Gata. Mi-am luat inima in dinti si am instalat.
- iPhone 4 16 Gb, neverlocked de la Cosmote Romania
- iTunes 10.5 BETA 7 Mac OS X
- MD5: 8ac7ae6a7f6fadbd34ba9abacd15e2dc iPhone3,1_5.0_9A334_Restore.ipsw
- Nu sunt DEV, nu am cont de DEV.
Totul a mers brici. Backup, Restore, Restore from Backup.
Impresii:
Modem Firmware (dupa upgrade): 04.11.08
Se misca bine, insa nu e prea rafinat (mai are mici lag-uri, unele applicatii se mai inchid uneori - Phone app la mine). De inteles pentru 5.0.0.
Destul de multe chestii noi, unele faine, altele nu. De pilda, nu mai exista aplicatia iPod, ci acum sunt 2, ca la iPod Touch (Music & Video).
iCloud functioneaza (cel putin la sync de contacte si calendar, ce am facut eu). Nu am testat iMessage, nu am idee cum functioneaza.
Nu am testat iMessage, nu am idee cum functioneaza.
nu trebuie sa faci nimic pt ca sa folosesti imessage, isi da seama singur daca numarul catre care trimiti sms/mms e catre un ios 5 sau nu.
daca e, comuta automat in modul ala si nu mai trimite sms. poti vedea cand e imessage dupa culoare: sms-ul e verde, imessage e albastru.
partea tare e ca poti folosi imessage si de pe ipod/ipad (caz in care nu ai asociat numarul de telefon ci o adresa de e-mail).
Pentru toate versiunile Beta este nevoie a fii inregistrat device-ul pe un cont dev dar versiunile GM ( toate de pana acum, incluizand si iOS 5 GM) nu au nevoie de asa ceva, le pot instala oricine care are acces la aceste versiuni plus iTunes beta aferent.
Deci doritorii pot cauta pe ” goagal” si apoi sa-i dea bataie