Dar cu toate astea este evident Steve Jobs. Și din față și din profil. Era ascuns prea la vedere ca să fie văzut, dar eu mi-am data seama imediat ce am văzut imaginea cu primul iMac.
Am pus stire si pe prima pagina (sub anuntul cu intalnirea, care ramane lipicios): În 1991, pe când se presupunea că Jobs ar putea avea un rol în administrația primului Bush, FBI l-a cercetat. Acum au dat drumul la dosarul respectiv. Se poate lua de aici. Cică ar fi fost un atentat cu bombă în 1985…
Steve Jobs sau Ashton Kutcher?
Actorul american Ashton Kutcher a fost ales să-l joace pe fondatorul Apple, Steve Jobs, în filmul biografic „Steve Jobs - Get Inspired”, care va fi lansat la sfârşitul anului.
Asemănarea dintre Kutcher şi Jobs în tinereţe este uluitoare.
Voi ce credeți?
Steve Jobs avea în plan un proiect secret pe care nu a mai apucat să-l termine, fiind răpus de boală.
Proiectul secret al lui Jobs, dezvăluit de Mickey Drexler, CEO al companiei J. Crew și membru în board-ul Apple, era să construiască o mașină pe care să o denumească iCar...
Cum ar fi arătat oare?...
Steve Jobs avea în plan un proiect secret pe care nu a mai apucat să-l termine, să construiască o mașină pe care să o denumească iCar...
Cum ar fi arătat oare?...
nu mergea cu combustibil ci cu energia userului, service-ul consta în fdsk și repararea permisiunilor…, update periodic și piese de schimb numai din appstore.