17 din 20
17
Steve Jobs - 1955-2011
  [ Ignoră ]   [ # 241 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

a trecut un an…

[ Ignoră ]   [ # 242 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08

Da… foarte repede a trecut. R.i.p Steve.

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 243 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ia mergeti pe apple.com!

[ Ignoră ]   [ # 244 ]
RankRankRank
Member
Din: DB/Darmanesti
Macuser din: 25.03.08
altero - 05 Octombrie 2012 03:31 PM

Ia mergeti pe apple.com!

Am vazut video-ul (in safari ca startpage, am lasat pagina de la apple). Mi-a placut foarte mult video-ul, m-a miscat.  smile  El a fost cel care mi-a adus aminte ca ieri s-a implinit 1 an de la moartea lui.

Semnătură 

only 

[ Ignoră ]   [ # 245 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Yacht-ul lui Steve e gata si a fost botezat Venus.
Aluminiu si sticla.

[ Ignoră ]   [ # 246 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 01.03.07

Pentru prima dată când mă îndoiesc de gusturile lui…

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 247 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
CANARIS - 02 Noiembrie 2012 11:04 PM

Pentru prima dată când mă îndoiesc de gusturile lui…

Bre - omul nu a apucat să-l vadă terminat - chiar Jobs zicea despre iaht că o să tot vrea să schimbe atâtea la el că îi este frică că nu o să mai apuce să-l vadă.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 248 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Tot urât ramine . Seamana cu ce deseneaza fiul meu de 10 ani .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 249 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

ce legatura are cum arata pe afara cu calitatea unui yaht?!?? Voi cand cumparati o masina va uitati la exterior sau va suiti la volan sa o testati?? Ah, stai asa… pun pariu ca NaspaNick si CANARIS au folie pe ecran la iThings…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 250 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Greșești , nu am folie , am păstrat țipla originală , din fabrică .

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 251 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Mă duc să pun de floricele smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….

[ Ignoră ]   [ # 252 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

N-am pus folii sau abțibilde pe nici unul dintre iChestiile pe care le dețin, musiu huk. Și da, contează și cum arată - altfel îți instalezi OS X pe un Dell, îți iei nevastă urâtă da’ care spală rufe eficient și te îmbraci ca un homeless dacă țin mai cald cârpele.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 253 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A, apropos de mașini - mi-ar place o “electrică” în locul uneia cu motor cu combustie (presupunând că tehnologia ar fi matură, prețul ar fi decent, ar avea o autonomie mai mare decât 50 de metri iarna iar încărcarea ar dura cât un plin la pompă). Cu condiția s-arate ca o mașină, nu ca rezultatul consumului exagerat de LSD sau literatură SF proastă. Cu alte cuvinte, dacă lumea ar putea fi salvată doar conducând un Prius sau un Leaf, lumea n-are decât să se ducă dracului.

Semnătură 

The Day Is My Enemy

[ Ignoră ]   [ # 254 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 04.10.07

Exista (adica se fabrica si s-au livrat deja clientilor), se numeste Tesla Model S, recent pusa pe lista celor mai mari inventii din 2012. Din pacate preturile sunt inca prohibitive.

[ Ignoră ]   [ # 255 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
CANARIS - 05 Noiembrie 2012 02:42 PM

N-am pus folii sau abțibilde pe nici unul dintre iChestiile pe care le dețin, musiu huk. Și da, contează și cum arată - altfel îți instalezi OS X pe un Dell, îți iei nevastă urâtă da’ care spală rufe eficient și te îmbraci ca un homeless dacă țin mai cald cârpele.

Perfect de acord cu tine, conteaza si cum arata, dar 2,5/3 din exemplele pe care le dai sunt irelevante. Pentru ca rareori o sa desfaci laptopul Dell si mate CANARIS, o sa intri foarte (foarte) rar in nevasta si atunci numai partial (foarte partial). Vorbeam de obiecte in care tu ca om intri si traiesti viata (sau o parte din ea: o excursie de 2 saptamani pe mare sau o vacanta de vara in Spania de 18 zile cu 3600 de kilometri condusi). Hainele sunt un exemplu partial valid, dar exista blugi pretociti, si tricouri rupte si stilul emo. N-o fi cel mai raspandit, dar si stilul homeless e pe placul unora. Dar chiar si asa, cred ca as prefera in Finlanda iarna niste haine calduroase care se simt bine pe piele (pe dinauntru) care sunt roz cu buline mov, sau oricum le-ai defini tu ca urate.

Ce incercam sa zic e ca pentru unele obiecte, ce simti tu in interior e mai important decat cum se uita altii la tine (hainele) sau cum arata niste suprafete metalice sau colturi de acoperis cu care n-o sa ai nici un contact. Yahtul ala poate sa fie cel mai frumos leisure boat din lume, din doua poze n-ai cum sa stii. La fel ca si cu iPadul mini, pana nu pui mana pe el si-l folosesti, zici ca e o strutzo-camila.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

17 din 20
17