Ce incercam sa zic e ca pentru unele obiecte, ce simti tu in interior e mai important decat cum se uita altii la tine (hainele) sau cum arata niste suprafete metalice sau colturi de acoperis cu care n-o sa ai nici un contact. Yahtul ala poate sa fie cel mai frumos leisure boat din lume, din doua poze n-ai cum sa stii. La fel ca si cu iPadul mini, pana nu pui mana pe el si-l folosesti, zici ca e o strutzo-camila.
huk, mein freund, ce încercam eu să zic e că nu-i frumos ce-i frumos, e frumos ce-ți place. Și mie nu-mi place cum arată yahtul ăla. Nu că mă pricep la yahturi - n-am pus în viața mea piciorul pe vreunul și sunt slabe șanse s-o fac: time is money, iar eu n-am timp… deh. Dar, dacă e să-mi gâdile vreunul interesul, atunci aș fi curios de WallyPower: luxos fără să fie opulent și un design foarte interesant care te îndeamnă să te înarmezi cu un Heckler & Koch PSG1 și să plutești în largul coastelor Somaliei ca să faci exerciții de tir cu pirații somalezi.
NaspaNick & MaC - entertainment-ul costă; puteți să ne adresați, mie și lui huk, o ofertă pe care să n-o putem refuza…
Deci cum aflăm ce motoare are iahtul ăla ?
Precis sunt electrice - Steve Jobs a insistat scoaterea ventilatoarelor din Macintosh-ul original, iMac-ul FireWire și Mac Cube pentru că făceau prea mult zgomot - nu ar fi suportat un diesel mârâindui sub picioare.
Și precis are baterii LiPo - de astea plate de la Apple. Să vezi în 2-3 ani când s-or umfla cum face “burtă” iahtul pe laterale.
Să vezi în 2-3 ani când s-or umfla cum face “burtă” iahtul pe laterale.
dacă ajunge în românia scot vameșii surplusul, il fac zvelt și apoi se laudă la obositor (brec niuz) cum că au făcut o captură importantă a unei substanțe necunoscute!
cablurile vor putea fi găsite la centrele de reciclare și calculatoarele nu vor mai fi găsite, în raport, oricum, nu se spune nimic de vr-un calculator…
să zică mersi dacă o să mai aibă linia de plutire…
l-am văzut și eu
(ce de comentarii docte am auzit la ieșirea din sală!)
e totuși un film, o viziune artistică despre viața unui om
totuși, parcă nu are sfârșit, e prea abruptă partea de final