6 din 20
6
Steve Jobs - 1955-2011
  [ Ignoră ]   [ # 76 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.06.11
rynn cminorplusb - 06 Octombrie 2011 09:41 AM

Dumnezeu sa-l odihneasca.
SK, si Michael Jackson a avut multi bani…
Nu poti cumpara sanatatea cu bani, din pacate..

La MJ a fost cu totul altceva. Ca si la Elvis, Marilyn Monroe etc problema a fost de alta natura.
Pacat totusi in toate cazurile.

Sanatate maxima la toti si un gram de noroc.

Viata tre sa mearga mai departe.

Semnătură 

Macbook Pro 17-inch anti-glare, Mid 2010
iPod 4, 32GB

[ Ignoră ]   [ # 77 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

De la 13:30 la 14:00 din nou vorbeste Iaru la RFI.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 78 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 25.07.06

pacat ca nu exista oameni ca el si in alte domenii.
mi se pare foarte trist ca evoluam tehnologic in ritmul asta atat de alert, insa cand vine vorba de medicina, avem tone de boli care inca ne omoara.

[ Ignoră ]   [ # 79 ]
Rank
Newbie
Din: Craiova
Macuser din: 28.12.10

Odihneasca-se in pace
Sincere condoleante familiei Jobs.

[ Ignoră ]   [ # 80 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.06.11

unii poate au citit, altii nu

11 lucruri pe care nu le ştiai despre Steve Jobs

1. Nu a terminat facultatea. Steve Jobs a urmat un semestru de cursuri la Reed College, după care a renunţat.

2. A fost adoptat. S-a născut în San Francisco, dar a fost adoptat de Clara şi Paul Jobs, un cuplu din California. Părinţii săi biologici sunt Joanne Carole Schieble şi Abdulfattah Jandali.

3. A fost forţat să părăsească Apple. Se întâmpla în 1985. A vândut toate acţiunile Apple, cu excepţia uneia, pentru a participa în continuare la şedinţele acţionarilor şi a primi rapoarte financiare. După 11 ani, Jobs s-a întors la Apple, după ce compania a cumpărat NeXT, fondată de acesta.

4. Salariul oficial al lui Steve Jobs era de 1 dolar. Acesta a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mic salariu al unui CEO.

5. Deţinea 7% din acţiunile Disney, care îi aduceau anual zeci de milioane de dolari.

6. Avea un copil pe care a refuzat să îl recunoască. Cu soţia sa, Laurene Powell, Steve Jobs avea 3 copii.

7. Mânca numai legume şi peşte.

8. Steve Jobs suferea de dislexie, o deficienţă de învăţare, care afectează scrisul şi cititul.De această afecţiune au suferit şi Albert Einstein, Alexander Graham Bell şi Leonardo da Vinci.

9. A fost angajatul numărul 0. În prima şedinţă a conducerii Apple, s-a decis ca toţi angajaţii să aibă ecusoane cu numele sau un număr. Steve Wozniak, cofondator Apple, a primit Numărul 1, iar Steve Jobs numărul 2. Acesta din urmă a protestat până a primit pe ecuson 0. Deoarece era înainte de 1.

10. Steve Jobs era budist Zen. Mentorul său, Kobun Chino Otogawa, un călugăr zen, l-a căsătorit pe Steve Jobs cu soţia sa.

11. “L-a furat” pe John Sculley companiei Pepsi. Se pare că Steve Jobs l-a convins pe Sculley, preşedinte PepsiCo, să vină la Apple întrebându-l: “Vrei să vinzi apă cu zahăr toată viaţa sau vrei să schimbi lumea?”

sursa: evz.ro

Semnătură 

Macbook Pro 17-inch anti-glare, Mid 2010
iPod 4, 32GB

[ Ignoră ]   [ # 81 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Ieri aplicam pt un post la Store. Aseară la 1 când mă culcam nu înțelegeam de ce colegii de apt se uită la commencent speech-ul lui pe iutub. Apoi m-am culcat și pe la 4 m-am trezit dintr-un vis în care aveam în mână un ziar cu headline mare și negru 15.10.2011 și era un fel de remember. Iar noi eram în 16 și eu unul nu înțelegeam cine a murit si cum de nu am aflat nimic. Azi de dimineață, na belea ca să zic așa. Am mâncat ceva pe fugă și țuști în tube spre Regent St. Nu e cine știe ce activitate pe aici, poate la Covent Garden… Am venit să aprind o lumânare, și în clipa următoare toți fotografii și cameramanii erau ațintiți spre mine. Nu e celmai ideal mod in care să devin faimos dar diseară și zilele astea o să fiu pe net nu glumă... Măcar atât pot să fac și eu… Și să sper că o să ajung măcar a suta parte din ce om a fost. Cred că n-o să înțeleg nimic din toate lecture-urile care le am azi… Eh RIP Stevie, why do always the good ones (have to) die young? :(
http://t.co/R0OWJPSg

[ Ignoră ]   [ # 82 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

R.I.P. Steve J.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 83 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu inca nu-mi gasesc cuvintele si probabil ca nici nu au rost altele.
Ce as vrea este ca noi sa invatam din ce a avut el de zis pe lumea asta.

Kevo - 06 Octombrie 2011 09:09 AM

Foarte urat ca pe forumul dedicat lumii Apple, adica lumii lui Steve, se discuta despre el la “discutii generale”
Ar trebui ca prima sectiune care se vede pe forum sa fie despre Steve si viata lui…adica Apple

Acest sit are si o prima pagina, cea de Știri.

[ Ignoră ]   [ # 84 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Grecia/România
Macuser din: 07.10.07

Dumnezeu sa-l odihnească! Şi—a terminat treaba printre noi şi a plecat undeva unde îl urmaresc gandurile bune a milioane de oameni.

Semnătură 

Dacă vrei să-l faci pe Dumnezeu să râdă, spune-i planurile tale de viitor!

[ Ignoră ]   [ # 85 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Xanadu
Macuser din: 21.08.10

mor tineri cei iubiti de zei, spuneau vechii greci wink steve jobs a fost si va ramane un puer aeternus

si nu va mai vaitati, ca era budist, si daca nu a intrat direct in mahaparanirvana, sigur se va reincarna raspberry

mai bine dati niste mailuri la budistii tibetani, aia se pricep sa caute/gaseasca un lama dupa moarte,

cand ii cauta reincarnarea printre nou nascuti…

Semnătură 

“Zaire’s one-party system is the most elaborate form of democracy.” (Mobutu Sese Seko)

[ Ignoră ]   [ # 86 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 27.10.08
Bogdan909 - 06 Octombrie 2011 10:33 AM

pacat ca nu exista oameni ca el si in alte domenii.

Ba mai există. Nu mulți, nu identici cu Jobs, dar mai există.

mi se pare foarte trist ca evoluam tehnologic in ritmul asta atat de alert, insa cand vine vorba de medicina, avem tone de boli care inca ne omoara.

Medicina i-a prelungit viața cu vreo 6-7 ani. Dacă nu era operația și transplantul de ficat, probabil ar fi murit în 2004-2005. De atunci ne-a oferit iPhone și iPad, Snow Leopard și Lion.

Semnătură 

We spent a lot of time in simulators, we were going to do it right  Wally Schirra

[ Ignoră ]   [ # 87 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.07.11

.
pe acest mail puteti sa va spuneti doliantele pentru steve

Semnătură 

iphone 4s 32 alb
iphone 4 16 negru
macbook pro 17” i7
macbook white
ibook g4
imac i5
ipod clasic

[ Ignoră ]   [ # 88 ]
RankRankRank
Member
Din: Wonderland
Macuser din: 20.05.09

am impresia ca Steve a murit mai inainte de lansarea Iphone 4S.
Cel putin mi se pare ciudat ca amurit imediat la o zi dupa ( da la o zi, nu doua)

Semnătură 

Macbook Pro 15” Late 2008, OS 10.8.4
iPad 4 32Gb cellular, White
iPad mini retina 32gb cellular, White
iPod Touch 3G, 64 Gb

[ Ignoră ]   [ # 89 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 24.12.10

Dumnezeu să-l ierte !

[ Ignoră ]   [ # 90 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Ar fi tare sa anunte acuma un limited edition iPhone 4SJ… ar rupe tot in materie de vanzari

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

6 din 20
6