Help in Windows
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.10.11

Ok,stie cineva cum se poate pune mac pe windows7?am calculatorul performant,dar softul de mac nu se intelege cu windows,am prbleme,dak stie cineva si de unde as putea face rost si de soft si cum sa-l instalez,mi-ar fi de mare ajutor,pls raspuns rapid.

[ Modificat: 06 Octombrie 2011 06:31 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

sunt doua solutii sa ai windows pe mac: 1. instalezi Windows nativ prin BootCamp; 2.instalezi Windows intr-o masina virtuala prin VMWare sau Parallels.
Optiunea 1 are avantajul ca windows-ul va fi ca la el acasa (adica ca pe un pc si jocurile daca astea te intereseaza iti vor merge normal), dar ca sa intrii in windows trebuie sa tot dai restart.
Optiunea 2 are avantajul ca nu trebuie sa mai restartezi mac-ul sa intrii in windows. Practic windows-ul merge el singur intr-o fereastra si ai si mac os x mergand in acelasi timp. Partea nasoala e ca nu o sa iti mearga asa de bine jocurile.

Bun acum te intreb: ce vrei sa faci cu Windows-ul? Sau ce inseamna soft de mac?

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Scuze ca m-am exprimat gresit,da vezi ca nu ai citit bine,eu am un laptop….....nu de la apple….....cu windows7….si vreau sa pun mac pe el,ok?nu am idee cum….nu se intelege cu windows,sa pun softwarul pe un cd si sa il instalez separat?caut o cale cat mai usoara posibila…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ce vrei tu se numeste hackintosh si incalca EULA Apple, deci nu se discuta pe acest forum. Insa deja ai informatii suficiente pentru restul internetului…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Ms de raspuns,caut alceva,da vreau sa stiu,pana la urma se poate pune mac pe windows?ca sa nu ma mai ostenesc degeaba…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Nu te mai osteni.

http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewannounce/4849_2/

- pe forumul MACUSER.RO nu sunt acceptate discuțiile despre instalarea Mac OS X pe alte calculatoare, altele decât cele specificate în licența de utilizare. 
De aceea, discuțiile despre ”hackintosh”, ”OSX86”, “Mac OS X pe PC” și alte subiecte similare vor fi șterse sau închise, iar userii care încalcă în mod repetat această regulă vor avea contul suspendat;

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G