Am un MB si cand ma duc la universitate si vreau sa ma contectez la WiFi-ul facultatii imi apare ca se conecteaza dar apare un semn de exclamare (!) si spune: No internet connection.
Insa in aceeasi locatia daca ma conectez cu iPhone-ul (2G) se conecteaza perfect si merge si internetul.
Ce as putea sa incerc pentru data urmatoare, ca sa rezolv aceastra problema.
Este destul necesar sa am internet acolo, si sper sa stie cineva o rezolvare a acestei probleme.
Am ca sistem de operare OS X Lion 10.7.1 (11B26)
Lucruri pe care le-am incercat:
1) restart
2) inchid deschid wifi (turn of wifi)
3) sa sterg de la reletele wifi memorate aceasta retea si sa ma contecteaza inca o data.
Ai umblat cumva la Proxi? Dacă nu, e un conflict intern între router şi DNS.
Încearcă soluţia Doogle. Bagă în rubrica DNS următoarele:
8.8.8.8
sau
8.8.4.4
şi dă-i apply!
Ai umblat cumva la Proxi? Dacă nu, e un conflict intern între router şi DNS.
Încearcă soluţia Google. Bagă în rubrica DNS următoarele:
8.8.8.8
sau
8.8.4.4
şi dă-i apply!
Am incercat tot ce ati zis si nu a mers.
Pana la urma am fost in locatia unde nu mi-a mers prima data, atunci cand am postat problema (acum 4-5 zile) si vad ca a mers, dupa un restart..
Nu stiu ce sa zic, de la ce poate fi.. pentru ca pe iPhone merge perfect, acum o sa ma incerc zilele astea cand o sa mai am treaba cu laptopul la facultate.
Am fost astazi si cand sa ma contectez.. ce credeti, nu a mers
Am facut si ceva screeshot-uri poate va ajuta cu ceva, daca nu are nimeni idee de ce imi face asa, cred ca o sa fac un downgrade la os snow poate sa imi merge, pentru ca am nevoie neaparat de internet la universitate.
Apple hardware test l-ai incercat?
Daca toate celelalte dispozitive merg pe reteaua aia, doar al tau nu, problema e la tine. Daca softul e instalat pe curat, cu toate cele la zi, doar o problema hard ar mai ramine in discutie, parerea mea.