eu unul consider treaba asta clauza abuziva.
ca si cea care mentioneaza ca indiferent de situatie, tu client nu ai voie sa ceri despagubiri de la Zapp.
in alta ordine de idei, se pare ca Vodafone Mobile Connect 3G Broadband Card merge numai pe mac-uri cu intel… :(
[quote author=“Vodafone”]Ca să poţi beneficia de vitezele de transfer superioare oferite de reţeaua 3G Broadband ai nevoie de următoarele:
Un card 3G Broadband pentru laptop care asigură posibilitatea de a accesa atât reţeaua 3G broadband, cât şi reţelele 3G şi GPRS
O cartelă SIM similară cu cea existentă în telefonul tău mobil care să aibă activat un abonament special destinat transmisiilor de date mobile de mare viteză
Aplicaţia Vodafone Mobile Connect care asigură interfaţa de conectare intuitivă atât pentru sisteme de operare Windows, cât şi Macintosh
Un calculator de tip laptop cu următoarele caracteristici minime:
Sistem de operare Microsoft(r) Windows(r) 2000, Windows(r) XP sau Mac OS X 10.4 Tiger şi Apple Mac cu procesor Intel.
Unitate CD-ROM
Cel puţin 100 MB spaţiu liber pe disc şi 128 MB RAM Slot pentru card PC tip II (PCMCIA) care acceptă CardBus, USB sau PCI Express
Microsoft(r) Internet Explorer 5.5 sau mai nou
Îmi spuneţi şi mie care din notebook-urile Apple cu procesor Intel are slot PCMCIA?
A laptop with the following minimum features:
Microsoft(r), Windows(r) 2000 or Windows(r) XP operating system or Mac OS X 10.4 Tiger and Apple Mac with Intel processor.
CD-ROM unit
At least 100 MB of available space on disk and 128 MB RAM
Slot for PC card of the II (PCMCIA) type which doesn’t accept CardBus, USB or PCI Express
Microsoft(r) Internet Explorer 5.5 a newer version
mda, expresscardu’ de pe macbook/pro e cel de 35.
Cardu’ de la zapp, de exemplu, e de 45 (sau mai mare). Poate vodafone are mai multe variante.
Pana una-alta, prietena mea are un modem 3G vodafone pe usb - pe un macbook.
E dragut, softu’ arata foarte prietenos, foarte simplu de instalat, si merge.
Nu “alearga”, dar un 12-16k tot prinzi.
mda, expresscardu’ de pe macbook/pro e cel de 35.
Cardu’ de la zapp, de exemplu, e de 45 (sau mai mare). Poate vodafone are mai multe variante.
Pana una-alta, prietena mea are un modem 3G vodafone pe usb - pe un macbook.
E dragut, softu’ arata foarte prietenos, foarte simplu de instalat, si merge.
Nu “alearga”, dar un 12-16k tot prinzi.
Am avut Zapp Internet Express un an, l-am folosit foarte mult si in multe orase. Pot sa spun ca are multe probleme - pana si in Bucuresti aveam probleme cu conectarea in unele zone, pe tren mai mult nu merge… dar daca e sa compar cu celelalte solutii de pe piata, ca raport calitate - pret, tot Zapp as alege. Acum vreu sa iau Zapp upgrade de 9,99, sa am in caz de necesitate cand calatoresc sa ma pot conecta la email etc…
Am primit azi de la firma de la care lucrez un Card PCMCIA d la Vodafone cu abonamentul “nelimitat” si merge ok pe PB meu. Deci nu e numai pentru procesoare Intel. Si nici eu nu stiu Apple Intel cu PCMCIA. Ca si banda.. un test pe giganews.com mi-a aratat 259kb in centrul Galati-ului… Nu stiu ce sa cred… dar in nici un caz nu e cum ma asteptam, si e clar ca oferta Zapp e de departe mai OK.
zapp, abonamentula ala talk free cu 600min mok la care am facut upgrade de 2$ si pot folosi cele 600min ca sa ma dau pe net. cam asa se prezinta situatia la mine in acest moment. si sunt foarte multumit. asta e singurul motiv pt care nu am reziliat inca ab cu zapp de care-mi e o greata imensa. in acest moment ma aflu in oradea, intr-un cartier banal, plin de betoane, oarecum la periferia orasului.
nu stiu cum ar trebui sa-ti mearga tie si nici nu sunt sigur ca ai scris corect. daca te referi la 256kbps, te referi la latime de banda care inseamna o viteza de transfer de 32kB/s ceea ce e minunat. o astfel de conexiune in situatia in care mobilitatea este maxima, este superb!