P.S. ca sa existe concurenta, tebuie sa existe o destinatie, un finish, un premiu. Macuser.ro e o comunitate, si ce se discuta se discuta pentru ca userii vor. “situl concurent” cauta pageviews si adclicks, iar continutul e dictat de o singura persoana. Nici macar pentru timpul tau nu concureaza macuser.ro . Daca vrei sa pierzi timpul pe aici, bine. Daca nu, iara bine.
P.S. ca sa existe concurenta, tebuie sa existe o destinatie, un finish, un premiu. Macuser.ro e o comunitate, si ce se discuta se discuta pentru ca userii vor. “situl concurent” cauta pageviews si adclicks, iar continutul e dictat de o singura persoana. Nici macar pentru timpul tau nu concureaza macuser.ro . Daca vrei sa pierzi timpul pe aici, bine. Daca nu, iara bine.
M-ai inteles gresit. Initial am citit pe alt forum romanesc, nu pe alt site. Cineva spusese ca se poate bla bla. Eu am raspuns aici cu ce-am auzit, si dupa am gasit stirea ce a infirmat zvonul (de unde si linkul care l-am pus, CARE nu are legatura cu sursa initiala). Deci eu doar am transmis un zvon, si dupa am cautat sa il confirm. N-a fost ceva rau intentionat. Asta e singura comunitate Apple din RO unde activez fregvent
aha. Credeam ca ai citit pe un site “concurent” si apoi a doua zi ai citit pe acelasi site senzationala stire ca zvonul era fals. Era chiar prea de tot, dar nu incompatibil.
eu sunt abonat la contul lui @MuscleNerd de twitter si cred ca o sa aflu de noua versiune de ****sn0w in primele 3 minute. e cel mai simplu, afli direct de la sursa.
eu sunt abonat la contul lui @MuscleNerd de twitter si cred ca o sa aflu de noua versiune de ****sn0w in primele 3 minute. e cel mai simplu, afli direct de la sursa.
ok…anunt important pentru toti cei cu iPhone 4s si iPad 2———-> START!
Absinthe (numele de cod pentru A5 JB) a iesit: il puteti lua de pe http://greenpois0n.com/ (dar aparent site-u este cazut - prea mult trafic? lol). Dar nu va temeti, eu am apucat sa il iau si asta e link-ul direct -> .
Toata lumea urcati la 5.0.1, faceti JB si salvati-va SHSH-urile!