M-am decis sa astept. Dupa ce am citit pe dev team cati se plang ca au ramas cu 3GS-urile blocate, sau ca ultrasn0w nu le merge, prefer sa astept pana treaba e sigura si pot sa scap in sf de baseband-ul de iPad. Nu o sa ma iau niciodata dupa iClarified de acum inainte, si o sa o las mai moale cu update-urile
Si nu o sa mai fac prostia sa imi iau iPhone blocat intr-o retea
Desi e putin offtopic, as avea o intrebare: dacala Orange, dupa ce cumperi un iPhone, fara abonament, ai optiunea sa le ceri sa ti-l deblocheze din reteaua lor, nu s-ar putea face asta si cu un iPhone blocat in At&t? Nu stie nimeni vreun service care sa faca asta?
Poti sa te duci sa intrebi , eu sunt in aceeasi situatie ca tine cu iPhone 4 blocat in t-mobile.
Am fost candva la un service si am intrebat daca se poate o activare si mi-au cerut 20 ron , dar aia pana ce ii fac update din nou ca dupa aceea imi trebuie iar activare , le-am cerut cartela retelei , evident dadeam bani pe ea si au zis ca nu mi-o pot da , probabil activeaza telefoanele dupa un soft ci nu dupa cartele.
Iar unlock permanent nu am intrebat la service , dar am vazut multe site-uri de unde poti cumpara acest serviciu , probabil este posibil , nu ramane decat sa incerci sa te duci personal sa intrebi mai multe puncte de service.
Desi e putin offtopic, as avea o intrebare: dacala Orange, dupa ce cumperi un iPhone, fara abonament, ai optiunea sa le ceri sa ti-l deblocheze din reteaua lor, nu s-ar putea face asta si cu un iPhone blocat in At&t? Nu stie nimeni vreun service care sa faca asta?
Vezi aici. Nu stiu daca mai face, dar eu la el mi-am deblocat 3GS-ul (O2), si e brici.