zup - 25 Ianuarie 2012 02:33 PM
9a406 ar fi trebuit sa repare problema cu invalid sim, da’ se pare ca nu o face si a fost rezolvata in 5.1
A deci nu doar eu am problema asta cu invalid sim…credeam k snt singurul pt ca am luat doua 4S…la al meu in fiecare seara apare invalid sim, la celalalt niciodata. Probabil pt ca la mine acasa nu e semnalul prea bun, pe cand celalalt, folosit intr-o zona cu semnal bun, nu are problema asta.
Pana ieri aveam 9a405, aseara am facut restore si update la 9a406…prima impresie a fost ca am scapat de problema, dar azi dimineata…invalid sim
La mine nu asta e cea mai mare problema, ca apare invalid sim dupa care trebuie restartat, ci aceea ca uneori are 2-3 linii de semnal, dar nu pot fi contactat, si daca incerc sa sun eu pe cineva, staaa, staaa dupa care da call failed, dupa care apare searching, si intr-un final invalid sim. Deci eu ca sa sun pe cineva trebuie sa astept cam 3 min de fiecare data.
Macar dc aparea imediat invalid sim, macar stiam ca trebuie dat restart…asa, eu cred ca am semnal, dar defapt e inaccesibil
Ma gandeam sa il duc la Orange…e o idee proasta sa mi-l inlocuiasca cu unul refurbished?