5 din 12
5
iOS 5 jailbreak?
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.10.07

Dev team nu a mentionat nimic de ipad deci nu inca.

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.11.10

(Untethered jailbreak)...salutari aveti idee cand o sa apara..?

[ Modificat: 30 Octombrie 2011 04:19 PM de toma ]
 Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Exista un topic special pentru JB nu cred ca era nevoie de un altul.

http://www.iphone365.eu/2011/10/29/iphone-4s-primeste-jailbreak-insa-mai-este-foarte-mult-de-lucrat-la-el/

Citeste aici.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Lipit aici topicul deschis de vladtm90.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 12.12.07

Noi, fraierii care am instalat baseband de iPad pe iPhone, si l-am facut sa fie 06.15.00 ce dracu facem cu ele?

Om scapa vreodata de acest baseband sa putem pune iOS5?

Eu am nevoie si de unlock

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 09.01.08

Scapa de iphone, e cea mai sigura varianta wink

Semnătură 

MacBookPro Retina Early 2015
iPhone 7+ 128 GB, black

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Cînd a apărut acea variantă, cei de la Dev-Team au scris așa:
“WARNING — YOU DO THIS AT YOUR OWN RISK!  PLEASE UNDERSTAND THE CONSEQUENCES OF UPDATING to 06.15.00”

There is no way to come back down from06.15, and there’s no hiding the baseband version from Apple. You’ll be voiding your warranty in a very obvious way.
If some future baseband comes out with a critical fix, you won’t be able to update to it if it remains down in the 05.xx sequence…
Starting with FW 4.2.1 if you have 06.15 on your iPhone you won’t ever be able to restore to stock firmware (it will fail).”
Sînt acolo niște cuvinte ca “no way” și “never” și “your own risk”
A, și “consequences”.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member

Dar cam cine te opreste Kevo sa pui ios 5 daca ai bb de ipad?, poti sa pui linistit ce versiune de software veri atit timp cit este facuta custom ca sa nu incerce sa iti schimbe BaseBand, in rest in afara de GPS care nu mai merge pina cind vor scoate o metoda sa facem downgrade la BB din nou la unu de telefon (este in lucru de ceva vreme buna) in rest totul merge super pe iphone cu BB de ipad eu unul chiar nu am de ce sa ma pling, am unlock, net 3g activ,push notifications (multumita SAM),cam orice la ce ma pot gindi.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sintax - 31 Octombrie 2011 12:31 PM

Dar cam cine te opreste Kevo sa pui ios 5 daca ai bb de ipad?, poti sa pui linistit ce versiune de software veri atit timp cit este facuta custom ca sa nu incerce sa iti schimbe BaseBand, in rest in afara de GPS care nu mai merge pina cind vor scoate o metoda sa facem downgrade la BB din nou la unu de telefon (este in lucru de ceva vreme buna) in rest totul merge super pe iphone cu BB de ipad eu unul chiar nu am de ce sa ma pling, am unlock, net 3g activ,push notifications (multumita SAM),cam orice la ce ma pot gindi.

Pai am scris ca am nevoie si de unlock. Din cate stiam nu a aparut pe iOS5 unlock-ul. Poti sa ma ajuti pls sa imi arati ce tutorial ai urmarit pt unlock? Imi e si frica sa ma risc sincer, dar ma cam mananca

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member

Unlock a aparut de multa vreme, in sensul ca Ultrasnow a fost updatat sa suporte si ios 5 de ceva vreme buna, deci tot ce trebuie sa faci este sa urmezi tutorialul postat de mine citeva posturi mai sus. PS : pe viitor verifica Dev-Team Blog din cind in cind ca sa stai la curent cu cele mai noi chesti in domeniu de JB/unlock

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 18.03.08

Hey jailbreaking friends, I’ve found a bug that can untether iOS 5. Don’t expect a release soon, but I’m gonna work hard in it.
deci suntem aproape smile pt cei care inca mai depind de JB.eu am renuntat de ceva timp.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

@pod2g pe twitter:
“Note about 5.0.1 : don’t update if you plan on jbking : the bug Charlie MILLER found can simplify exploits dramatically and will be closed.”

So…daca vreti JB nu urcati la 5.0.1, deocamdata.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.09.11

Ai idee daca am updatat la 5.0.1 si am revenit la 5.0.0 o sa fie vreo problema ?

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
dr_junior1980 - 10 Noiembrie 2011 12:03 AM

Ai idee daca am updatat la 5.0.1 si am revenit la 5.0.0 o sa fie vreo problema ?

Nope….esti ok. Daca vreti JB (untethered) ramaneti la 5.0.
Treaba sta asa:
1. pod2g a descoperit un bug in iOS 5 care permite un JB Untethered….insa drumul pana acolo este anevoios, dar posibil.
2. Miller apare in prim plan cu un alt bug descoperit doar in iOS 5 (posibil si mai jos < 5.0 daca nu a fost bagat in seamana pana acum) care nu face decat sa il ajute mai mult pe pod2g sa scoata acest JB Untethered. Bug ce va fi mai mult ca sigur reparat in 5.0.1
3. Cele doua “portite” descoperite sunt separate una de alta…insa cea din urma il ajuta pe pod2g sa scoata acest JB mai repede.
4. Odata ce 5.0.1 va fi scos, Apple va repara mai mult ca sigur cel putin bug-ul descoperit de Miller.
5. pod2g asteapta sa iasa 5.0.1 pentru a vedea daca bug-ul descoperit de el este reparat in 5.0.1, pentru a da drumu JB-ului.

Daca va scoate acest JB mai devreme de 5.0.1 probabil si acela va fi reparat. Daca asteapta este posibil sa existe un JB Untethered si la 5.0.1…

In orice caz, daca vreti JB Untethered ramaneti la 5.0 deocamdata.

Bata!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mi-a fost frica sa ma bag la update la iOS5 + jailbreak + unlock pe 3GS-ul care are baseband de iPad…

DAR, pt iPhone 4S a aparut UNLOCK? E un haos total. Inainte avea iClarified.com toate tutorialele pentru jailbreak si unlock, acum vad ca au ramas in urma si nu mai updateaza siteul

Am facut jailbreak pana acum la iPhone 4 5.0 si 5.0.1, dar nu si unlock, si nu si la iPhone 4S

Nu prea vreau sa merg la service-ul Orange sa dau 100euro pt official unlock. 50 euro cat e la Vodafone as fi dat poate

Deci, exista si jailbreak si unlock pentru iPhone 4S?

Gracias

Semnătură 

5 din 12
5