Ce legatura are una cu alta, nu se taie nicio panglica asa ca totul tine de un program stabilit inainte. Secret, ca de obicei. Sau cum se trezesc si ei din somn.
Nu cred ca depinde de cand ajung cei responsabili cu lansarea la servici, eu cred ca oricum au cam stat toata noaptea ca sa pregateasca serverele . Banuiesc ca undeva in jurul orei 8 pm la noi ( 10 am la ei ) o sa fie disponibil, numai ca probabil doar cei norocosi vor putea pune mana pe el astazi deoarece serverele vor fii full garantat.
Ce legatura are una cu alta, nu se taie nicio panglica asa ca totul tine de un program stabilit inainte. Secret, ca de obicei. Sau cum se trezesc si ei din somn.
are pt ca ai nevoie de oameni care sa supraegheze si sa reactioneze in caz ca se intampla ceva rau.
nu are nici un sens sa cheme oamenii noaptea pentru ca nu depinde nimeni de serviciul asta.
In orice caz au anuntat la ultima conferinta ca va fi 12.10 worldwide atunci sa speram ca asa va fi , deci pana la ora 23:59 cand se incheie oficial ziua , asteptam.
In orice caz au anuntat la ultima conferinta ca va fi 12.10 worldwide atunci sa speram ca asa va fi , deci pana la ora 23:59 cand se incheie oficial ziua , asteptam.
Daca au zis asa, inseamna ca va ajunge mai repede decat ma asteptam eu. Avand in vedere ca diferenta intre Tokio si California este de 16 ore, rezulta ca maxim la ora 7.59 la ei trebuie sa l lanseze ca sa prinda si la tokia ziua de 12. Acum este ora 6 in california deci maxim in 2 ore trebuie lansat.
Daca au zis asa, inseamna ca va ajunge mai repede decat ma asteptam eu. Avand in vedere ca diferenta intre Tokio si California este de 16 ore, rezulta ca maxim la ora 7.59 la ei trebuie sa l lanseze ca sa prinda si la tokia ziua de 12. Acum este ora 6 in california deci maxim in 2 ore trebuie lansat.
hmmm…..toata asteptarea asta scoate “codul lui davinci” din noi…..calcule peste calcule )....tare…..sper sa mearga bine wirelessu asta cand apare….asta ca sa nu omor pe careva de la IT de aici!!!