Ai încercat să dai un restart la computer – poate a fost tot în sleep de mai multe zile, și de-aia?
Eu așa am făcut – nu știu dacă are vreo legătură – dar a doua oară a mers, și nu unul, ci două update-uri, pentru iPhone și iPad.
Eu nu vad decit reviste gratuite, nimic interesant, nici un ziar mare, nada!
Dupa ce le dai jos si o sa vrei sa deschizi o revista o sa ai o surpriza. Nu sunt gratuite! Sunt undeva la 5 euro / exemplar ceea ce mie mi se pare enorm de mult.
Eu nu vad decit reviste gratuite, nimic interesant, nici un ziar mare, nada!
Dupa ce le dai jos si o sa vrei sa deschizi o revista o sa ai o surpriza. Nu sunt gratuite! Sunt undeva la 5 euro / exemplar ceea ce mie mi se pare enorm de mult.
Nu stiu ce reviste/ziare sunt pe store-ul de RO, dar pe cel de UK sunt exact la pretul la care sunt si in magazine. Oricum e mult mai convenabil sa cumperi online revistele straine de cat sa le iei din magazinele noastre de ziare…ca de exemplu la Real este o revista de fotografie din UK, costa 3.99, dar la noi se vinde cu 55 ron (12 £)...
Eu vreau sa stiu cum scap de newsstand de pe ecran, ca nu vrea sa intre in vreun folder nici batuta, si nici in meniu n-am gasit-o cu on-off pe undeva.
Idei?
Pe iPhone 4, am setat un task, i-am pus reminder când plec din locația actuală.
În status bar, sus, rămâne activ indicatorul de locație - semn că aplicația Tasks folosește în background serviciile de localizare.
Chestia asta consumă bateria. Najpa. Nu mă mai joc.