Mi se pare mie sau iconita de TouTube nu mai exista?? :/
Cum sa nu mai existe? Eu o am…o vad
Eu nu o mai am din pacate.. trebuie sa mai fac ceva sapaturi.
Hmmm…..vezi sa nu fie restrictionata din Settings - General - Restrictions. Doar asa ar putea sa dispara. Si numai daca ai restrictionat-o tu si ai uitat de ea. iOS-u nu vine cu restrictionari.
Hi guys, voi ati intampinat probleme la sincronizarea iTunes cu iCloud prin Wi-Fi ?, ca nu prea ma descurc deloc (sunt cam beginner),
totusi am lasat niste screen shot-uri pt mai multe lamuriri. Thx
Hi guys, voi ati intampinat probleme la sincronizarea iTunes cu iCloud prin Wi-Fi ?, ca nu prea ma descurc deloc (sunt cam beginner),
Pai trebuie sa conectezi telefonul la itunes si in prima pagina de info a telefonului, bifezi casuta “Sync with this iPhone over Wi-Fi”
thx, cred ca era din cauza ochelarilor nu vedeam optiunea )
asta am rezolvat, urmotoare problema e cum fac sa-mi apara in tel. la Settings ->Store ->(Automatic Downloads) iTunes on > off
....urmotoare problema e cum fac sa-mi apara in tel. la Settings ->Store ->(Automatic Downloads) iTunes on > off
Nu ai cum….optiunea de “iTunes in the Cloud” este activata numai in SUA acum….cu mici sperantze ca de la anu va da drumu in tarile 1st class (Anglia, Germania, Franta, etc)....deci pana la Romania mai e drum lung.
Sunt trist din cauza asta.
Acelasi lucru si desore iTunes Match….mai dureaza….muuuuuuuuuuuult
Mi se pare mie sau iconita de TouTube nu mai exista?? :/
Cum sa nu mai existe? Eu o am…o vad
Eu nu o mai am din pacate.. trebuie sa mai fac ceva sapaturi.
Hmmm…..vezi sa nu fie restrictionata din Settings - General - Restrictions. Doar asa ar putea sa dispara. Si numai daca ai restrictionat-o tu si ai uitat de ea. iOS-u nu vine cu restrictionari.
Chucky se pare ca ai avut dreptate. Am uitat complet de restrictionare. Mersi.
Cred că am găsit un bug în iOS5. Cu iPhone blocat, clic dublu pe butonul Home, clic pe cameră, clic pe Camera Roll, îmi zice că iPhone-ul dvs este blocat, deblochează-l dacă vrei să vezi Foto/Filme. Pînă aici totul ok. Dar dacă apeși butonul Home, surpriză, iPhone-ul nu mai este blocat. WTF?
PS Și cred că ar putea pune un slider în ecranul acela, dacă tot îmi oferă alternative.
Cred că am găsit un bug în iOS5. Cu iPhone blocat, clic dublu pe butonul Home, clic pe cameră, clic pe Camera Roll, îmi zice că iPhone-ul dvs este blocat, deblochează-l dacă vrei să vezi Foto/Filme. Pînă aici totul ok. Dar dacă apeși butonul Home, surpriză, iPhone-ul nu mai este blocat. WTF?
PS Și cred că ar putea pune un slider în ecranul acela, dacă tot îmi oferă alternative.
trebuie sa setezi si un Passcode….daca e setata parolarevine la Lockscreen, daca nu e nicio parola e ca si cum ai da slide to unlock….e normal sa vezi SB
Probabil nu este un bug , asa cred ca au vrut sa faca.