Am ultimu ios5 beta, nu GM, iar itunes spune: This version of the iPhone software (5.0) is the current version.
In contu de developer nu e nimic de download.
si mie imi arata lafel….aveam GM.
Am luat firmware-ul de pe iclarified…si pe urma restore…nu uita sa dai un backup inainte ca sa il bagi pe urma.
bafta.
Eu vreau sa stiu cum scap de newsstand de pe ecran, ca nu vrea sa intre in vreun folder nici batuta, si nici in meniu n-am gasit-o cu on-off pe undeva.
Idei?
Newsstand e un folder -> deci nu merge sa bagi un folder in altul.
Pe tel mele , unul cu GM a mers cu firmware din alta parte iar pe celalalt cu 4.3.1 n-a vrut de nici o culoare update prin itunes ( nu putea face backup ), l-am sters total si ca in primul caz, am rezolvat-o ! Usor naspa insa speram ca pe viitor OTA sa mearga fara probleme ! Apple Tv-ul tot chinuit a luat-o…
Cu clic dublu pe Home și glisare spre dreapta, apare o iconiță cu care poți bloca iPhone-ul în Portrait. Dacă mai glisăm o dată, avem acces la volum. Curios, eu nu le-am văzut pînă acum.
Cu clic dublu pe Home și glisare spre dreapta de două ori, apare o iconiță cu care poți bloca iPhone-ul în Portrait. Dacă mai glisăm o dată, avem acces la volum. Curios, eu nu le-am văzut pînă acum.
Cu clic dublu pe Home și glisare spre dreapta de două ori, apare o iconiță cu care poți bloca iPhone-ul în Portrait. Dacă mai glisăm o dată, avem acces la volum. Curios, eu nu le-am văzut pînă acum.
Glumesti, nu?
Alea sunt acolo de la iOS4
Ce căscați… Pe iPad sunt toate la un loc,este spațiu mai mare,pe iPhone nici nu am dat vreodată de 2 ori slide.
Glumesti, nu?
Alea sunt acolo de la iOS4
Ce căscați… Pe iPad sunt toate la un loc,este spațiu mai mare,pe iPhone nici nu am dat vreodată de 2 ori slide.