Bă, io acu’ le-am văzut prima dată. Cel puțin “Portrait Orientation Lock” nici nu visam că există pe iPhone. Știam că pe iPad e un buton care face asta.
Eu vreau sa stiu cum scap de newsstand de pe ecran, ca nu vrea sa intre in vreun folder nici batuta, si nici in meniu n-am gasit-o cu on-off pe undeva.
Idei?
Newsstand e un folder -> deci nu merge sa bagi un folder in altul.
Nu-mi mai merge Photos pe iPhone 4 updatat la iOS 5… când intru în el, imi apare Camera Roll și Photo Stream fară thumbnail-ul din stânga, și după o secundă iese. Dacă intru în Camera fac poză și când s-o salveze, uneori imi iese din app alteori mi se resetează telefonul cu totul. Din lock screen aceeasi poveste… ce e si mai ciudat e că n-a fost așa de când am pus iOS-u ăsta nou și buclucaș, de azi de dimineață l-au apucat pandaliile. Mai bine rămâneam la GM… Am încercat reset la Photo Stream, restart la telefon, închis aplicatie din taskbar, aproape tot ce mi-a trecut prin cap în afară de un restore complet. Ceea ce nu fac nici de nebun, că nu am chef nici să mă pici cu ceară să mai sincronizez toată muzica înapoi… Ori își revine, ori apare 5.1, ori o să disper eu și până la urmă cred că tot cu restore o să-l rezolv. Însă până acolo… aveți vreun sfat? Mă gândesc că poate mi-a scăpat mie ceva
????? Cum sa nu il vedeti??? A fost acolo de cad a dat drumu la multitasking.
Gresit. E acolo de la 4.2.1.
Tin minte ca special am facut upgrade la 4.2.1 cu JB tetherd beta ca sa folosesc Activator la butoanele de volum ; daca vroiam sa dau mai tare imi intra comanda din Activator, am facut update sa reglez volumul de la slider-ul ala.
Si pe iPad si pe iPhone, dupa update la iOS 5, bateria a scazut simtitor…din pacate, asta e, din ce am citit, nici cei cu iPhone 4S nu se bucura de autonomie excelenta…
Si pe iPad si pe iPhone, dupa update la iOS 5, bateria a scazut simtitor…din pacate, asta e, din ce am citit, nici cei cu iPhone 4S nu se bucura de autonomie excelenta…
Nu stiu cum se face dar la mine dupa updatare , autonomia bateriei s-a imbunatatit fata de versiunea 4.3.5