Daca am un apel nepreluat, il formez direct din notificari, vorbesc, dar imi ramane ca apel pierdut, cu rosu, in apeluri…
Trebuiau sa il dezactiveze de acolo daca am format la nr respectiv.
pe orice alt telefon raman apelurile pierdute, chiar daca le-ai format deja. Mi se pare normal sa imi spuna care e missed si care e apelat, primit, etc…
cred ca se refera la badge-ul cu cifra care arata ca exista o informatie noua necitita.
adica sa ramana apelul in lista cu rosu, dar sa dispara cifra de la apeluri pierdute.
cred ca se refera la badge-ul cu cifra care arata ca exista o informatie noua necitita.
adica sa ramana apelul in lista cu rosu, dar sa dispara cifra de la apeluri pierdute.
Întotdeauna a fost așa. Trebuie să intri în meniul de apeluri recente, să vezi că ai un apel pierdut, ca acea notificare să dispară. Apple știe mai bine decît tine ce ai nevoie.
- iPad si iPhone 4 > iBooks da crash (l-am reinstalat de 4 ori)
- iCloud Photo Stream > nu se sterg pozele (am dat reset - degeaba)
- Numbers > merge deplorabil… are lag de aproape 1 sec dupa fiecare tasta
- pe iPad nu este fluid; sacadeaza
- iBooks abia azi l-am folosit mai serios, merge brici, fara probleme
- nu am incercat sa golesc photo stream, dar am observat ca pozele nu se pot sterge de pe device, si nici din Aperture.
- nu am Numbers
- cu fluiditatea am avut mici probleme la scurt timp dupa update, nu era foarte deranjant dar cu siguranta nu se misca fluid. Fara legatura cu asta, m-am hotarat sa fac un pic curat in serviciile active de care nu am nevoie, printre care Ping, Auto time zone si alte cateva chestii, nu le mai retin exact, dar am dezactivat tot ce am considerat ca nu imi serveste la nimic. Aaa…..am dezactivat inclusiv Push pe Mail, il consider nefolositor pentru iPad si pentru felul in care il folosesc eu. O sa il tin pe iPhone activat. Dupa toate astea iPad-ul se misca extrem de fluid si rapid.
- Sincronizarea bookmarkurilor prin iCloud merge impecabil, inclusiv foldere. Asta chiar am folosit la greu si repet, totul functioneaza impecabil.
- iCloud nu stie sa sincronizeze folderele din Safari Bookmark
(pe ipad2) îmi merge acest feature, îmi merge și ibooks însă nu-mi sincronizează cărțile cu cele de pe iphone (colecția de cărți gratis, literatură clasică de pe itunes e uluitoare), numbers merge foarte bine, keynote merge excelent se folosește și extrem de ușor.
nu-mi merg sincronizările cu itunes, pe muzică, poze, etc. Trebuie să repet operațiunea până la plictis… probabil că se lucrează la o rezolvare…
pe orice alt telefon raman apelurile pierdute, chiar daca le-ai format deja. Mi se pare normal sa imi spuna care e missed si care e apelat, primit, etc…