Îl ai, dublu click pe home cind e blocat ecranul, si apare, impreuna cu controlul pentru ipod.
În alta ordine de idei e ok, se misca bine, nu am avut timp sa vad schimbari dramatice, sa vedem peste citeva zile.
Deci dau sa fac update la ios5 dar cand sa faca restore imi zice ca are o problema si nu vrea dau ok ca sa incerc mai incolo. Dupa care iphone ecran negru, inchid dau sa fac restore dar nu merge pentru ca serverele apple nu sunt accesibile. Si eu acuma stau ca prostu cu telefonu in mana neputand sa fac nimic. Foarte frumos apple incep sa mi schimb parerea de tot despre produsele ,,minunate”
Deci dau sa fac update la ios5 dar cand sa faca restore imi zice ca are o problema si nu vrea dau ok ca sa incerc mai incolo. Dupa care iphone ecran negru, inchid dau sa fac restore dar nu merge pentru ca serverele apple nu sunt accesibile. Si eu acuma stau ca prostu cu telefonu in mana neputand sa fac nimic. Foarte frumos apple incep sa mi schimb parerea de tot despre produsele ,,minunate”
Schimba-ti-o! Ce mai astepti? Compasiune?
Compasiune nu, dar ma asteptam ca apple sa trateze altcumva clienti ( chiar daca asta inseamna sa si mai cumpere 7 data center ), mai serios sa zic asa. Dar banii ii inebunesc si pe ei