Am un prieten care are un prieten în UK. Și zice că el cumpără iPhone 4 la bax-uri. Și le vinde cu 800RON (undeva în juru ăla).
Mie mi se pare ceva în neregulă. Voi ce părere aveți? Întreb deoarece nu am experiență cu așa ceva, și mă cam tentează să-mi iau și eu unul.
Mulțumesc.
no fuck!ng way.
ori este un mare mincinos,am si eu astfel de specimene printre amici,ori sunt chinezarii.eu in locul tau l-as pune sa-mi aduca unul si i-as da cu el in cap.
asta nu mai stiu, dar si noua ne place cand vin si ne ofera Iphone`ul la pretul asta….sigur nu ii refuzam ! Intr-un fel,bravo lor k sunt destepti si se descurca…si rusine celor care stau si se plang doar !
asta nu mai stiu, dar si noua ne place cand vin si ne ofera Iphone`ul la pretul asta….sigur nu ii refuzam ! Intr-un fel,bravo lor k sunt destepti si se descurca…si rusine celor care stau si se plang doar !
Auzi fa apropouri la cine stii tu ca a luat de la tzigani, sau la tziganii pe care tu apreciezi, care prefera sa fure si sa cerseasca in loc sa puna osul la munca cinstita. Eu deocamdata detin facturi pentru produsele mele. Punct.
Păi numa’ naivii îi dau cu “Țiganii ne fac țara/numele de român de rușine” – adevăru’ e un pic mai incomod.
Acum nu a zis nimeni ca tiganii, rromii (sau ce mai e in dex) sunt de vina in proportie de 100% pentru proasta imagine a Romaniei dar cred ca au contribuit substantial si continua…
Eu am dat cu presupusul pentru provenienta acelor telefoane.
cat despre tine szasz , nu te bosumfla,era vorba despre posibilitatea ca IPHONE 4 sa se vinda la 800 RON in Romania. Bravo tie k esti “cu actele in regula” , dak chiar esti
Hei Tzucky, io nu intenționam să mă bag în mica neînțelegere dintre tine și Szasz – deși-l înțeleg un pic c-a simțit că-l incluzi în insinuarea ta – dar văd că acum recidivezi cu insinuările când o bagi p-aia cu “dacă într-adevăr le ai pe toate cu acte-n regulă”. Nu crezi?