2 din 4
2
iPhone 4 32G la aprox 800RON?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

@Toma - inca una PLS!

@tzigani FANS - deci voi chiar ii ridicati in slavi pe tzigani astia jegosi ca “se descurca” acolo si va aduc voua mai ieftin iPhone-uri? Voi va auziti? Vedeti ce scrieti? Ati inebunit? In cazul asta sa nu va suparati cand un tzigan ghenos vina si va fura telefonul sa il dea mai departe si mai ieftin la persoane care nu isi permit, pt ca fac si ei o fapta buna…si in procesul luari teelfonului de la voi va si caftesc ca sa lasati treaba uitata…...EH? Cum suna?

Sunt niste gunoaie sociale, inculte si fara o contributie reala in societatea asta (CU FOARTE FOARTE FOARTE PUTINE EXCEPTII).....nu fac decat mizerie, scandal si cu toate astea sunt mai protejati ca niciodata, “pt ca sunt si ei oameni”.....incearca lumea sa ii educe si sa ii integreze si ei tot la obiceiurile native sa intorc, pt ca nu pot mai mult. Sunt lenesi si prefera sa fure. Si sa nu mai incep cu manelele.

Vreti sa ma numiti rasist…puteti…ca atunci cand vine vb despre ninja astia, sunt rasist….si daca ast putea sa ii expulzez pe toti, intr-o tara a lor unde sa se omoare intre ei si sa nu se mai creada buricul pamantului printr oameni normali care vor sa traiasca in liniste, as face asta intr-o secunda.

Sunt total de acord cu szasz!

Restu dati dovada de o imoralitate crasa, numai ca va convine voua situatia….dar cand se intoarce roata nu cred ca o sa mai ganditi lafel.

PS: banuiesc ca ati auzit de cazul baschetbalistului de la Giurgiu…..nu?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Arad
Macuser din: 09.05.11

Chucky , pentru acte rasiale risti niste ani la racoare,cu vaselina in buzunar,asa ca ai grija la cuvinte !
Nu sunt d acord cu multe lucruri rele ce le fac cei de etnie rroma,dar fara acte rasiale ca nu sti cine iti citeste “versurile” wink

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

meh….

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ti-au pus vreodata “astia” cuttu la gat pe strada sa iti ia playeru si telefonu?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member

bine,hai k deja deviem de la subiect , sti de vanzare Iphone 4 la 800 RON ? smile

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Cine ce o sa imi faca? Si cine?
Singuru lucru care sa poate intampla e sa primesc un warn de la moderatori sau chiar ban…....in rest ce?

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
TzuckyBoy - 13 Octombrie 2011 11:09 AM

bine,hai k deja deviem de la subiect , sti de vanzare Iphone 4 la 800 RON ? smile

Am auzit, dar nu am incredere smile

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 17.09.09

Guys, vă rog calm down.

Vream să văd părerea voastră. O să cumpere probabil un prieten de-al meu și văd dacă e true faza.

@psergiu: din ce știu ”oferta” e de mai mult timp. Nu e recentă

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.03.08
Chucky - 13 Octombrie 2011 09:48 AM

@Toma - inca una PLS!

@tzigani FANS - deci voi chiar ii ridicati in slavi pe tzigani astia jegosi ca “se descurca” acolo si va aduc voua mai ieftin iPhone-uri? Voi va auziti? Vedeti ce scrieti? Ati inebunit? In cazul asta sa nu va suparati cand un tzigan ghenos vina si va fura telefonul sa il dea mai departe si mai ieftin la persoane care nu isi permit, pt ca fac si ei o fapta buna…si in procesul luari teelfonului de la voi va si caftesc ca sa lasati treaba uitata…...EH? Cum suna?

Sunt niste gunoaie sociale, inculte si fara o contributie reala in societatea asta (CU FOARTE FOARTE FOARTE PUTINE EXCEPTII).....nu fac decat mizerie, scandal si cu toate astea sunt mai protejati ca niciodata, “pt ca sunt si ei oameni”.....incearca lumea sa ii educe si sa ii integreze si ei tot la obiceiurile native sa intorc, pt ca nu pot mai mult. Sunt lenesi si prefera sa fure. Si sa nu mai incep cu manelele.

Vreti sa ma numiti rasist…puteti…ca atunci cand vine vb despre ninja astia, sunt rasist….si daca ast putea sa ii expulzez pe toti, intr-o tara a lor unde sa se omoare intre ei si sa nu se mai creada buricul pamantului printr oameni normali care vor sa traiasca in liniste, as face asta intr-o secunda.

Restu dati dovada de o imoralitate crasa, numai ca va convine voua situatia….dar cand se intoarce roata nu cred ca o sa mai ganditi
lafel.

Ma regasesc in tot ce ai scris,eu sunt si mai rasist decat tine.dar ma abtin.nu este locul aici.

Semnătură 

iPhone XS Max 64GB Black
Watch 4
MacBook 13 Retina Early 2015
iPad Air 3

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.04.11
Chucky - 13 Octombrie 2011 09:48 AM

@Toma - inca una PLS!

Restu dati dovada de o imoralitate crasa, numai ca va convine voua situatia….dar cand se intoarce roata nu cred ca o sa mai ganditi lafel.

A fi rasist inseamna a ura o rasa ( sau mai multe ) insa atunci cand ai extermina o mentalitate, ai elimina indivizi din toate rasele. Deci nu e vorba de rasism aici ci de conditia umana lasata la stadiul de acum 40.000 ani.

Ca sa fiu on topic :

iphone 4 32 GB la 800 RON poate fi asa :

- Chinezarie
- Iphone ciordit din depozite
- iphone ciordit de la persoane
- carcasa de iphone cu plastelina in ea ( La Romana vin “bajetii” cu telefonul la tine, ieftin, bun, toate bune, dupa ce i-ai dat banii descoperi ca era carcasa cu plastelina in ea )
- vreo combinatie suspecta de iphoneuri facute praf, cumparate asa si cu diverse piese schimbate.

telefoanele alea ori au ceva putred la mijloc ori vanzatorul e foarte prost ( ceea ce e putin probabil ).  De ce sa le vinzi la 800 RON cand le poti vine cu mare usurinta la 1800 RON ?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

Chucky ... ești foarte offtopic.
Ai avertisment pentru offtopic.
Ți-a înțeles lumea nemulțumirile, acum să vorbim on-topic în acest thread.

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRank
Jr. Member

Jder , tu inca cumperi Iphone 4 la 1800 RON ?? cand se gasesc noi sigilate la 1200-1300 RON ... mai da-ti un refresh prietene k ai ramas cam in urma….

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.04.11
TzuckyBoy - 13 Octombrie 2011 07:45 PM

Jder , tu inca cumperi Iphone 4 la 1800 RON ?? cand se gasesc noi sigilate la 1200-1300 RON ... mai da-ti un refresh prietene k ai ramas cam in urma….

Iphone 4 sigilat de la mama lui, Neverlocked la 1200-1300 Ron ?  Vrei sa imi spui ca gasesc iphone in conditiile astea la 302 Euro ? Nici la Apple nu e atat.

Vrei sa vorbim de iphone-uri blocate prin nu stiu ce retea, prezentate drept ” IMPECABILE ” pentru care stai si astepti ca un nenorocit de Unlock ? N-ai decat.

Tot ce gasesti pe net SIGILAT e peste 1800 ron.

” Prietene “, degeaba imi dau refresh, cel mai prost iphone 4 de pe piata nu scade sub 1000 RON, iar noi vorbim de Iphone 4 32 GB ( posibil SIGILAT ca doar nu o fura ala cu ” baxu’ “). Am oferit argumente pentru ipoteza data de cel ce a deschis acest topic, nu despre ce gasesti in general pe piata de bijnitari sau drogati ce isi vor urmatoarea bila. Iti sugerez un refresh la materia numita ” logica” predata in clasa a 9-a.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member

De ce sa dai atatia 1800 pe un neverlocked cand poti lua la 1200 RON nou sigilat la cutie + 50 RON Gevey SIM , care nu mai necesita sa apelezi 112 si nush ce,merge direct dupa ce bagi simu cu un program descarcat de pe CYDIA.Esti cam in urma cu noutatile !

Semnătură 

MacBook
Iphone 4
Ipod touch 4`th gen.

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu prefer sa il iau de la vodafone…..am dat 1600 pe al meu i4, fara abonament nou.
i4S o sa fie tot cam asa…..sper

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
——————————————
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
iMac 27” (5K 2016)

2 din 4
2