4 din 4
4
iPhone 4 32G la aprox 800RON?
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07

Eu sic ça putem sa rezumam prin a spune ca sunt oameni diferiti pe lumea asta. Unii prefera oferta aia “tare” altii vor ceva sigur. Unii il folosesc mai mult altii mai putin. Unii il iau ca le trebuie altii il iau doar ca sa il afiseze. Unii sunt prost altii sunt destepti….so on.
In orice caz, nu inteleg de ce trebuie sa va convingeti ca faceti parte dintr-o majoritate. Chiar nu conteaza. Nu mai conteaza…..este oricum prea greu sa ii scoti cuiva ceva din cap cand si la montat acolo cu aparatu de sudura.
Ideea este ca fiecare sa si-l ia cum vrea.

Eu de exemplu imi doresc o garantie, o asigurare, in alte cuvinte o siguranta…pt ca se intampla si accidente. Deci nu as putea sa il iau de la “baieti”.....asta in primul rand…al doilea rand e prea offtopic si deja am un warn.
Si, da, prefer sa dau un ban sa il iau cu niste beneficii. Si in general ma chinui, cat imi sta in putere sa ajut tot ce inseamna development, incepand cu muzik, jocuri, software, etc…pt ca nimeni nu vrea sa fie furat. Din cauza asta cumparam ce era si in Cydia (nu mai am JB), cumpar ce e si in AppStore, cumpar tot ce imi place ca sa ajut mai departe un bun mers al lucrurilor. Nu ma rezum doar la a gasii crack-ul.
Si nu imi pasa cat de fraier ma considera unii ca am dat cu “n” mil mai mult pe un iPhone….meh…chiar nu ma intereseaza….in final eu ma simt mai in siguranta.

So….cam atat.

bafta!

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.05.07
trusk - 16 Octombrie 2011 07:08 PM

cosider acuma ca nu suntem oameni la acelasi nivel, si prefer sa nu iti mai raspund in continuare.

trusk, nu te-am jignit, “fraier” erai nu tu, eram eu sau altcineva care consuma mult si care in cazul asta chiar greseste daca nu alege abonamentul in loc de prepay.
te superi degeaba, crezi ca daca tu ai ras gratuit de @cosminmierlea inseamna ca toti raspund cu aceeasi moneda. nu am intentionat asta.

in alta ordine de idei, apropo de modem de la RDS (o companie la care sunt abonat, dar de care nu vreau sa mai aud, oricum), modemul dar nu te ajuta daca ai un iPad fara 3G. Hotspotul de la telefon e o solutie mult mai versatila.

o sa gasesti probabil si la asta alta alternativa mai “bengoasa”, dar te rog tine-te de cuvant si nu-mi mai raspunde in continuare.

Semnătură 

(((∞)))

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Am gasit si eu iphone chiar pe acest forum prin iunie cu 1000 lei. Problema era cu simul, daca pierdeai semnalul facei niste initializari. NU l-am luat pt ca zilnic pierd semnalul pe traseul pe care il fac si ramaneam fara tel pana nu faceam initializarea. AM preferat un 3gs mai ieftin si never locked

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11
ceoby - 18 Octombrie 2011 11:11 AM

Am gasit si eu iphone chiar pe acest forum prin iunie cu 1000 lei. Problema era cu simul, daca pierdeai semnalul facei niste initializari. NU l-am luat pt ca zilnic pierd semnalul pe traseul pe care il fac si ramaneam fara tel pana nu faceam initializarea. AM preferat un 3gs mai ieftin si never locked

Adica era decodat cu Gevey? Daca asa, nu trebuie facut nimic “daca pierzi semnalul”, singur isi revine. Reactivarea Gevey-ului o faci numai daca inchizi telefonul si il deschizi iar.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Tipul parea ca stie ce zice, avea teancuri de iphone-uri. El mi-a zis ca daca la metrou ai pierdut semnalul nu mai merge. Imi explica, solutia asta mergea atata timp cat era alimentat de semnal, cand se pierdea semnalul, se pierdea si alimentarea si trebui reinitializat.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 10.04.07
ceoby - 18 Octombrie 2011 04:28 PM

Tipul parea ca stie ce zice, avea teancuri de iphone-uri. El mi-a zis ca daca la metrou ai pierdut semnalul nu mai merge. Imi explica, solutia asta mergea atata timp cat era alimentat de semnal, cand se pierdea semnalul, se pierdea si alimentarea si trebui reinitializat.

Primele modele de gevey asa faceau….versiuniile ulterioare au reparat problema asta.

Semnătură 

iPhone (8Gb iOS 3.1.3)
iPhone 3GS (16Gb iOS 6.1.6)
iPhone XR (64Gb iOS 12.1.2)
——————————————
Watch S4 44mm Silver Aluminum Case with Gray Sport Loop (watchOS 5.1.2)
——————————————
MacBook Pro 17” (2011)
MacBook Pro 15” (Retina 2016)
iMac 27” (5K 2016)

4 din 4
4