Eu sic ça putem sa rezumam prin a spune ca sunt oameni diferiti pe lumea asta. Unii prefera oferta aia “tare” altii vor ceva sigur. Unii il folosesc mai mult altii mai putin. Unii il iau ca le trebuie altii il iau doar ca sa il afiseze. Unii sunt prost altii sunt destepti….so on.
In orice caz, nu inteleg de ce trebuie sa va convingeti ca faceti parte dintr-o majoritate. Chiar nu conteaza. Nu mai conteaza…..este oricum prea greu sa ii scoti cuiva ceva din cap cand si la montat acolo cu aparatu de sudura.
Ideea este ca fiecare sa si-l ia cum vrea.
Eu de exemplu imi doresc o garantie, o asigurare, in alte cuvinte o siguranta…pt ca se intampla si accidente. Deci nu as putea sa il iau de la “baieti”.....asta in primul rand…al doilea rand e prea offtopic si deja am un warn.
Si, da, prefer sa dau un ban sa il iau cu niste beneficii. Si in general ma chinui, cat imi sta in putere sa ajut tot ce inseamna development, incepand cu muzik, jocuri, software, etc…pt ca nimeni nu vrea sa fie furat. Din cauza asta cumparam ce era si in Cydia (nu mai am JB), cumpar ce e si in AppStore, cumpar tot ce imi place ca sa ajut mai departe un bun mers al lucrurilor. Nu ma rezum doar la a gasii crack-ul.
Si nu imi pasa cat de fraier ma considera unii ca am dat cu “n” mil mai mult pe un iPhone….meh…chiar nu ma intereseaza….in final eu ma simt mai in siguranta.
So….cam atat.
bafta!