Până acum îmi sincronizam Macul, iphone-ul și ipad2-ul via Google. Ieri am trecut la icloud pe mac și ipad2. Bani să-mi fac upgrade la 3gs, sau 4g(s) n-am. Există vreo soluție software de sincronizare a contactelor? (am încercat pe itunes după ce am șters conexiunea către google dar n-am reușit)
Din moment ce pe iPhone-ul 3G nu ai suport pentru contacte/calendar sincronizate prin iCloud, presupun că ar trebui să rămâi la soluția cu Google, nu te împiedică nimic în teorie.
Când activezi iCloud pe Mac și iPad, debifezi Contacts și Calendars, sau numai Contacts, cum preferi.
Din moment ce pe iPhone-ul 3G nu ai suport pentru contacte/calendar sincronizate prin iCloud, presupun că ar trebui să rămâi la soluția cu Google, nu te împiedică nimic în teorie.
Când activezi iCloud pe Mac și iPad, debifezi Contacts și Calendars, sau numai Contacts, cum preferi.
Salut Macleanule. Mulțumesc pentru încercarea ta de a mă ajuta.
Uite cum am rezolvat: lăsând icloud pe Mac și IPAD.
Am exportat pe mac ce aveam în address book (din iCloud).
Am făcut remove la partea de icloud pe mac din address book
Am important address book-ul pe mac.
Am făcut sync contacts cu replace (vezi pe tabul de info, bifă Sync Address Book Contacts, și mai jos în advanced Bifă replace information on this iphone - bifă
Am readăugat iCloud pe mac.