salutari..vin in fata voastra cu inca o problema…unui prieten i s-a furat iphone 4-le aseara l-a cumparat de la vodafone la liber factura garantie etcc…cum se poate localiza?
Dacă avea Mobile.me cu find my iPhone sau dacă și-a instalat ieri iOS 5 și și-a activat find my iPhone pe iCloud ... are o șansă.
Dacă nu, să posteze serial number-ul la thread-ul sticky de la Discuții generale.
Poate fi localizat fara probleme terminalul dupa IMEI de catre operatori, dar nu-si va bate nimeni capul cu asta, asa cum nu-si bat capul nici sa le blocheze pe cele furate, desi le este simplu sa o faca.
Tot ce poti face este o plingere la politie, daca ai si o banuiala cine ar fi putut sa-l fure cu atit mai bine, se recupereaza destul de des bunuri de genul asta.
Operatorii nu te vor ajuta, n-au nici un interes sa o faca, asta este ideea. Mai avem pina sa ne civilizam.
salutari..vin in fata voastra cu inca o problema…unui prieten i s-a furat iphone 4-le aseara l-a cumparat de la vodafone la liber factura garantie etcc…cum se poate localiza?
... cu poliția.
Prietenul tău să meargă la poliție cu factura sau alt act care menționează IMEI-ul telefonului și să-l declare furat.
Poliția trimite la operatori lista de telefoane furate și aceștia raportează locația, când îl localizează.
Eu am fost chemat la poliție să recuperez un iPhone 2G care mi-a fost furat.