contacte disparute
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 07.11.10

salut…am conectat acum seara iphone-ul la laptop .i-am dat sync si am ramas fara contacte ,cum as putea sa dau de ele?

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

ps am dat restore from backup ...nimic,iar update la ios 5 nici vorba am incercat de 20 de ori aceeasi eroare (atachment)

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Address book?

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

adress book din spotlight imi arata doar contactele yahoo fara nr de tel :(

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 10.01.08

Exact asa a patit un coleg de serviciu ... cred ca daca aveai Microsoft Outlook (acela din suita office) scapai. Am impresia ca itunes nu se intelege cu outlook express din Windows XP.

Semnătură 

MacBook Pro 13” - i5, 4GB 1333, 320 GB
Alienware M17X R2 - i7, 6GB 1333, 2 x Ati HD 5870 (Crossfire), Seagate XT Hybrid 320 gb

iPhone 4 16GB Black
iPad 1 16GB WiFi

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

ce windows xp ? am si office 2011 tot nimic…treaba a fost asa am incercat sa fac si eu update la iOS 5 si mi-a dat eroarea respectiva….dupa urmatorul sync ,salut contacte as fi inteles ..daca s-ar fi facut macar update-ul sau nush….nici macar restore dupa cum am zis nu pot sa-i dau..nu mai inteleg nimic

Semnătură 

Think diffrent !

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 17.10.09

Normal ca nu le mai ai, daca nu le-ai inclus niciodata in back-up. Dupa update s-a restaurat din back-up, insa acesta nu continea si contactele. Eu zic sa nu faceti totul orbeste, intai verificati ce aveti bifat sa fie inclus in back-up.