Aseara am fost la MacGallery sa imi cumpar un Mighty Mouse si cand am dat sa intru… vad un tip chel imbracat super misto care avea un powerbook si un iPod U2 :D
Ma uit mai atent… si ma gandeam.. Ce dobitoc si-ar pune pe desktop wallpaper cu Cassa Loco… dupa 2 minute de asteptat.. se intoarce cu fata spre mine.. era Cosmin de la Cassa Loco… si pe undeva prin spate (la scari) era Leo… o vrajea pe tipa blonda de la vanzari.
Nu sunt eu mare fan al baietilor, dar mi-a placut ca au stiut ce sa faca cu banii, si au cumparat ceva de calitate :D
Partea a doua… urc sus… super cald… bal bla.. intra doamna Dora Popeneciu, care .. la prima vedere parea o super gagica in pantaloni de piele :O
He, he, he… si uite asa se imbina utilul cu placutul! Adevarul e ca e misto sa dai de tipe cool in gasca asta de computeristi.
Am putea si noi sa facem ceva sa atragem gagici pe forum…? Ca prea e gender unballanced…
acuma va place de popeneciu, sau cind a vorbit la emisiunea aia?
aă înțeleg faptul că macuser tinde spre un forum sexy? sau chiar erotic? n‑ar fi rău. pe cînd un sexy show mac‑girls? Alinaaaaaa, ne citești? Mai sînteți prin preajmă, fetelor? Io vin cu nevastă‑mea! Se acceptă?
Ma uit mai atent… si ma gandeam.. Ce dobitoc si-ar pune pe desktop wallpaper cu Cassa Loco… dupa 2 minute de asteptat.. se intoarce cu fata spre mine.. era Cosmin de la Cassa Loco… si pe undeva prin spate (la scari) era Leo… o vrajea pe tipa blonda de la vanzari.
Ai vazut afisul reclama la iPod cu Ca$$a Loco de pe scari? (primul cum urci) Eu cred ca powerbookul ala si ipodul erau parte dintr-o campanie publicitara (esuata?) de care n-a auzit nimeni! (sau a auzit cineva de ea?)
Of doamne ce discutii ,astea-s probleme, daca baietii de la cassa loco folosesc mac bravo lor cu toate cu nu i-a prea ajutat sa faca muzica mai buna. Macar daca ziceati si voi de cineva care sa reprezinte ceva pt comunitatea mac romaneasca, cum ar fii ministru educatiei(poate ar lansa niste proiecte ca in state cu ibook-uri in clase) sau o Nicoleta Luciu, atunci garantat ar creste vanzarile.
Cred ca o sa dau si eu o tura cu Alex la macgallery… Am achizitionat un powerbook g4 1,33 de 15” ... My 1st mac experience. Si momentan… ce pot sa zic. Sunt super sighed (spelling? Ah am thesaurus la dashboard..am scris bine :-D cool ). Ideea unui desktop futuristic.. si un backend unix based ( 3 ani de gentoo linux drept desktop in spate ) imi incanta degetelele. Mac Gallery… here i come