2 din 6
2
Aventuri la MacGallery
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Cei de la Ca$$a Loco chiar folosesc mac-uri(PowerBook) si bravo lor. Iata si dovada. tongue laugh

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Leiderdorp, The Netherlands
Macuser din: 22.10.05

Se pare ca folosesc si treo 600. Clienti fideli MacGallery!

Semnătură 

Blog, blog, drog

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cheltuiesc banii dupa fîn… wink

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
dacuBurebista - 10 Februarie 2006 03:39 PM

cheltuiesc banii dupa fîn… wink

La proxima reuniune, adu-mi aminte să-ți spun bancul cu Brejnev, Carter și fînul. Pun pariu că tinerii ăștia habar n-au cine a fost Brejnev și, eventual, au auzit de acel Carter. De fîn au auzit în mod cert, poate l-au și folosit.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06
kracker - 10 Februarie 2006 03:31 AM

Of doamne ce discutii ,astea-s probleme, daca baietii de la cassa loco folosesc mac bravo lor cu toate cu nu i-a prea ajutat sa faca muzica mai buna. Macar daca ziceati si voi de cineva care sa reprezinte ceva pt comunitatea mac romaneasca, cum ar fii ministru educatiei(poate ar lansa niste proiecte ca in state cu ibook-uri in clase) sau o Nicoleta Luciu, atunci garantat ar creste vanzarile.

cand mi-am luat macu mi-a dezvaluit o colega de la fostu servici ca in facultate aveau macuri si lucrau pe ele. spre rusinea mea nu stiu ce facultate. acum saraca a ajuns sa faca articole pe un pentium la 200, 400 cat o avea si monitor de 14.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Da sa stii ca am mai auzit si am chiar vazut in cateva scoli, cate un mac care la o vreme probabil a costat ceva banii si era aruncat in cate un colt de ignorantii care ziceau “ce sa faci cu asta” e inutil. Problema zic io este ca daca vrei sa promovezi trebuie si o sustinere de nivel inalt, si de-abia apoi sustinere la nivel profesoral, si poate ar mai deschide un pic ochii utilizatorilor de ferestre. Oricum astea sunt vise frumoase.

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

Hehe.. Cineva a trecut pe langa Turabo Cafe cand a facut poza celor de la Cassa Loco.
Se pare ca si Leo (cel cu geaca verde) are Powerbook. Eu atunci il vazusem pe Cosmin (Cel din stanga)
Frate.. nu sunt eu mare fan Cassa Loco, dar..baietii sunt foarte funny, au fost de multe ori la noi in Otopeni in concerte… si am avut sansa sa ii cunosc oarecum in culise.

Muzica lor.. e oarecum aparte… Cel putin.. ultimul album, au niste skit-uri facute dupa melodia Aventura - Obsession.. de te pisi pe tine de ras (Solo escucha matii)

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

revenind cu știri despre mac si cassa loco, mai exact ipod…
in noul lor videoclip astăzi văzându-l, au si un ipod scifi…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Austria
Macuser din: 12.10.05
Cattus Thraex - 29 Noiembrie 2005 11:43 PM
dacuBurebista - 29 Noiembrie 2005 11:29 PM

acuma va place de popeneciu, sau cind a vorbit la emisiunea aia? wink

aă înțeleg faptul că macuser tinde spre un forum sexy? sau chiar erotic? n‑ar fi rău. pe cînd un sexy show mac‑girls? Alinaaaaaa, ne citești? Mai sînteți prin preajmă, fetelor? Io vin cu nevastă‑mea! Se acceptă?

Daaaa, va citesc. Pe toti. Sunt prin preajma, citesc, nu sunt chiar asa activa, ca am alte “sporturi” de practicat, numai sexy nu, cum ar fi, schimbat scutece, adunat mancarea de pe pereti si mai ales jucatul cu masinute, tractorase, locomotive. Ahhh, de ce nu m-a facut mama baiat grin
Plus ca eu apar pe forum cu probleme “adevarat” existentiale, cum ar fi “de nu merge calculatorul, frigiderul etc”, fara a ma uita daca mi-am tras si curent electric la casa wink
Iar de un dans din buric, mai pe la toamna, caci acum buricul sta cocotzat undeva pe un varf de burta gravida de 8 luni. Pana una alta ma multumesc cu sotia ta tongue laugh Eu sunt de acord smile)

Si apropo, da’ cucoana popeneciu ce vedeta e? Ca eu nu stiu, cu toate ca sunt pusa la punct cu toate barfele din Ro.

Oricum, eu ii invidiez pe baietii de la Cassa Loco, na ca ei au Powerbook, io nu. Da’ eu am tractorase si locomotive, sac!

Un 1 Mai afumat cu mititei si stinsi cu berica va doresc tuturor cool smile

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Madam Popeneciu e sefa de la MacGallery, care MacGallery nu stiu exact ce e: show room, magazin…? Ce stiu e ca de acolo multi ne luam jucariile (stii tu, de la masinuțe si trenulețe am trecut la altele…).
Si a intrat in subconstientul nostru, al băeților, prin pantalonii ei de piele… wink

Nastere usoara si sa-ti hranesti copiii cu mere!

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRank
Member

Apropo de macgallery, am auzit din surse destul de sigure ca cei de la IRIS, care cana la urma sunt Apple Romania se gandesc sa isi deschida un magazin oficial care sa fie practic un apple center, sunt curios in aceasta situatie ce o sa se intample cu acest magazin care a incercat tot timpul sa para a fii un magazin oficial al apple romania, ei nici pe departe nefiind asa ceva

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ete… O fi ceea ce a zis iaru acum ceva timp? Ar fi cool!

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Si Macgallery tot Apple Center sunt. Mai face IRIS inca unul? Sa fie sanatosi… BTW, nu mai stiu unde am auzit, dar cica Macgallery si IRIS au cam aceiasi actionari…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

smile aceeasi mărie cu altă pălărie

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 01 Mai 2006 08:58 PM

Si Macgallery tot Apple Center sunt. Mai face IRIS inca unul? Sa fie sanatosi… BTW, nu mai stiu unde am auzit, dar cica Macgallery si IRIS au cam aceiasi actionari…

Macgallery nu sunt aceasi lucru cu IRIS, sunt pur si simplu un magazin privilegiat si au preturi mai bune de intrare decat restul, pacat insa ca nu au si pretul de vanzare mai bun decat restul asa cum ar fi normal

Semnătură 

2 din 6
2

‹‹ fun      Windowzar ››