Salut! Va rog sa imi recomandati un program cu care sa pot sa impart fisiere video (mkv) care au marimi destul de mari (4- 12 G) in fisiere de maxim 4G pentru a le putea pune pe un hard extern ntsc. Mentionez ca folosesc hardul ntsc pentru a play-a cu un media box filme. Multumesc.
Multumesc @altero. In prima faza nu stiu de ce imi scotea din mkv in mk3d, format pe care media player-ul nu il recunoaste, am schimbat terminatia in mkv si merge perfect. In plus toata operatiunea o termina in 1,5 min asta pentru un fisier de 4,5G. Iti spun de timp deoarece inainte foloseam PS3-ul pentru filme si trebuia sa covertesc din mkv in vob operatiune care dura cu orele (pe windowz cu dual core la 1.7)
@altero inca odata multumesc.
@dacuburebista cu mkvSplitter imi taie de unde vreau dar nu am reusit sa pastrez subtitrarea. Ma mai uit in setari.
Nu-ti copiaza fisiere mai mari de 4GB pt ca hdd-ul e in format FAT sau FAT32. Ca sa nu mai ai problema asta converteste-l in NTFS.
Daca ai un sistem cu windows in casa leaga hdd-ul la sistem, deschizi command prompt only (dai pe run si scrii cmd) si dai comanda sub forma “convert drive_letter: /fs:ntfs” . De ex.: convert f: /fs:ntfs, unde f este litera hardului respectiv. De mentionat faptul ca daca vrei sa-l faci la loc FAT sau FAT32 tre sa formatezi hdd-ul. Recomandat e sa-ti copiezi lucrurile importante de pe el inainte de conversie. Sau daca n-ai nimic pe el cel mai simplu il formatezi ca NTFS si gata.