iPhone 4 - decodare orange?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.01.11

Are careva iPhone 4 care a fost codat orange si dupa aceea decodat tot de ei? Eu vreau sa apelez la ei sa nu ma chinui cu altele, mai ales ca voi folosi telefonul si in afara tarii. Sunt curios daca ramane unlocked, din cate am citit la ei ziceau ca ramane deblocat dupa update-uri.

Semnătură 

“Any fool can use a computer.  Many do.”
-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09

Mergi la ei fara grija. Au sediu pe Calea Giulesti 333. Ti-l deblocheaza pe loc.

Blocarea telefonului nu este nici hardware, nici software. Procedura e urmatoarea: ei trimit un e-mail la Apple si Apple sterge din baza lor de date blocarea pe operatorul respectiv (in cazul de fata Orange).

Practic, cat stai la sediul lor, astepti ca cei de la Orange sa primeasca mail-ul de confirmare. Apoi ti-l conecteaza la iTunes si ...gata. Este exact ca un telefon neverlocked.
Te costa echivalentul in lei a 100 euro daca esti in perioada de contract (de obicei 2 ani de la abonare) sau a 30 euro in afara acestei perioade.
Ti se da factura si se trece si pe garantia telefonului ca a fost deblocat oficial.

Si eu am auzit tot soiul de variante…pana am mers la ei si mi-am deblocat telefonul.

P.S.: nu am nicio legatura cu Orange

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Multumesc mult de raspuns.

Semnătură 

-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Astazi am intrebat personal la Orange acelasi subiect. Daca la update-uri/restore telefonul redevine locked si mi s-a spus ca nu smile Ma tenteaza si pe mine sa fiu sincer

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Eu nu prea am de ales, prefer sa apelez la ei decat sa ma stresez dupa aia daca va merge sau nu smile

Semnătură 

-Ted Nelson-

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: World
Macuser din: 04.01.11

Pai cam 100EUR este diferenta dintre un iPhone codat si un neverlocked pe piata.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

@ razvanmac - trebuie să mergi la ei cu toată hârțogăraia care-ai primit-o când ai luat telefonul după tine? Eu momentan nu sunt în țară, de sărbători poate vin și în drum spre casă de la aerport, m-aș opri la ei să-l decodez. Dar dacă trebuie să am documente/facturi/garanții după mine mă tem că o să zic pas… Deci ? :D

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 09.08.09

Nu…oricum iti da factura si poti dovedi cu ea ca l-ai deblocat oficial.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Vâlcea/Londra
Macuser din: 30.06.07

Perfect. Mulțam fain, mă-nclin!!  downer  cheese