Car Monitor
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 19.10.11

Va salut,

Am zis sa prezint si eu aplicatiile pe care le am in AppStore iar una dintre ele este Car Monitor. Are urmatoarele functionalitati:
- memorarea costurilor pentru masinile personale
- ofera statistici si grafice ale cheltuielilor si evolutiei pretului combustibilului
- alerte care notifica userul cand expira diverse evenimente (trebuie schimbat uleiul, expira rca, alerte custom etc). Alertele functioneaza si atunci cand aplicatia este oprita.
- limba engleza/romana

Daca e cineva pe-aici care o foloseste, as aprecia un feedback smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05

Bun venit pe forum smile

Eu folosesc această aplicație de prin iunie (de când am achiziționat iPhone-ul).
Înainte de asta aveam una similară pe Nokia (cu Symbian 40 - dar nu era așa complexă - era practic doar pt monitorizarea consumului de combustibil)
De mult căutam așa ceva (am un soft similar pe Windows încă din 2001 și am toate cheltuielile mașinii grin numai că n-o să stau acum să portez toata baza de date)

Ar trebui menționat că aplicația este free dar pt. a beneficia de alerte (și încă câteva chestii) trebuie achiziționat expansion pack-ul, care își merită cu prisosință banii.

Așa cum zicea cineva la reviews, ar fi de luat în seamă și o variantă pt MacOS pt sincronizare.

O să revin în curând cu niște sugestii de îmbunătățire smile

Semnătură 

Adam nu era decît un om ceea ce explică totul. El nu dorea mărul de dragul mărului. Îl dorea pentru că era interzis….