VoIP sau ceva ... cine stie “asemanator” ...
Poate videophone cu iChat AV, n-ar fi exclus… Jobs e in stare de asa ceva.
Oricum ceva “nemaivazut si nemaiauzit” de mase!
... ma gandeam la ZUNE-le ala maro a lui Gates ce penibil trebuie sa se simta, cand Steve Jobs v-a anunta iPhone-ul la WWDC07…sau mai devreme…
Mda are, dar cand m-am referit la ceva “nemaivazut si nemaiauzit” m-am referit la ceva intre JAJAH, SKYPE si VONAGE (tehnologic) in comparatie cu GSM in care windows “are” si v-a mai avea multa vreme de acum inainte OS mobil
Mda are, dar cand m-am referit la ceva “nemaivazut si nemaiauzit” m-am referit la ceva intre JAJAH, SKYPE si VONAGE (tehnologic) in comparatie cu GSM in care windows “are” si v-a mai avea multa vreme de acum inainte OS mobil
Mmm… exact de ce avem nevoie acuma… inca un protocol incompatibil cu celelalte. Ma tem ca in cele din urma - versiunea 1.0 a telefonului cu pricina o sa fie nu cu mult diferita de telefoanele existente acum pe piata. Intr-un fel - nu vad Apple bagandu-se la facut echipamente de telecomunicatii, nu de altceva - dar tot incearca sa faca SAN-uri si din pacate inca sunt cam p’afar-isti.
Ino!~
PS: Nu mi-o luati in nume de rau… Apple sunt buni la ce fac ei cel mai bine. SAN-urile *NU* sunt punctul lor forte, oricat ar incerca sa le vanda ca fiind “cel-mai-ne-mai”. Si povestea cu SAN-ul nu este de ieri, de azi…
De ce zici tu ca sunt dinafaristi ?!?!?!? Ai avut ocazia sa exploatezi un XSan ? Ai vrut sa faca ceva ce scrie in documentatie…si nu a a facut bine? Fii mai atent in afirmatii. Vezi ca XSanul Apple este gandit ca un SAN optimizat pt video/sunet/multimedia. Daca tu vrei sa il exploatezi ca nush ce storage pt database sau mai stiu eu ce altceva, probabil ca nu e cea mai buna solutie. O poti compara cu solutii similare de la Avid, Omneon, etc. Insa, ai sa plangi cand tragi linia la final…la CASH. (mai ales la Omneon)
So ... nu mai faceti afirmatii numai ca sa va dati mari !!
M-am uitat la clipul “fake”. Nu este chiar un fake ... ci mai degraba un conceptual add. Daca ar arata asa viitorul “device” de la Apple, as fi printre cei doritori de o asa jucarie.
Inorog: noi ăștia șoferi de tiruri cu remorcă nu ar mai trebui să ne luăm de matiz-uri pentru că șoferii de matiz sunt foarte aprigi
Concluzie generală - așteptăm toți cu mare nerăbdare keynote-ul ăla. Dacă l-ar ține în aceiași zi cu lansarea lui Vista cred că la MS la prezentare o să bată vântul