Ar trebui sa fie suficient. Desi tensiunea de retea in SUA este de 110 V iar la noi este 220 V, din cate stiu eu toate sursele de alimentare din Mac-urile recente functioneaza automat in intervalul 110-220V. Dar uita-te si in instructiuni ca sa fii sigur.
la un imac g5 din oct ‘04 a trebuit sa-i cumpar un transformator de 400!!! am zis ca face urat proprietaru’ cand aude! si asa a si fost:D:(
am incercat intai cu unu de 200 si l-am prajit :(( dupa 10 min de folosire :((, macar daca ar fi fost ieftin:((
Deci, un iMac Core Duo nu are probleme daca e plimbat de la 110 V la 220 si invers?
Cu adaptorul, fara nici un fel de transformator, pur si simplu pus in priza?
Multumesc!
E bine de stiut. E destul de portabil si iMac-ul, daca ai o geanta buna http://luggerbags.com/
I-auzi, cica iMac-ul de 24” in geanta nu e acceptat ca bagaj de mana datorita dimensiunilor, iar cel de 20” s-ar parea ca nu e acceptat pe Air Canada, sper ca cehii sunt mai permisivi.
Pentru ca veni vorba de micile si desele variatii ale curentului,
ce folositi pentru protectie pe celalalt input - cablul de internet ?
Daca se supara un traznet pe mine sau un tembel baga cablul in priza?
Am patit-o pe Dell, placa de retea s-a ars urat de tot, chipset-ul era impuscat, mirosea a ars in tot biroul, am zis ca asta i-a fost sfarsitul Dell-ului, dar nu, am scos placa si era tot asa de vioi.
Mac-ul l-am tinut din scurt in martie-mai, de cate ori vedeam nori negri pe cer, pac, scoteam cablul.
Acum as plati pe cineva sa faca asta la fiecare ploaie
E vreo solutie? Ups cu protectie pentru retea?
Pentru ca veni vorba de micile si desele variatii ale curentului,
ce folositi pentru protectie pe celalalt input - cablul de internet ?
Daca se supara un traznet pe mine sau un tembel baga cablul in priza?
Am patit-o pe Dell, placa de retea s-a ars urat de tot, chipset-ul era impuscat, mirosea a ars in tot biroul, am zis ca asta i-a fost sfarsitul Dell-ului, dar nu, am scos placa si era tot asa de vioi.
Mac-ul l-am tinut din scurt in martie-mai, de cate ori vedeam nori negri pe cer, pac, scoteam cablul.
Acum as plati pe cineva sa faca asta la fiecare ploaie
E vreo solutie? Ups cu protectie pentru retea?
Eu mi-am luat un UPS si nici nu m-a interesat de protectie LAN. Am descoperit-o cand il instalam. Slava Domnului ca nu si-a intrat in paine pana acum (protectia) da’ cred ca nu-i rau. Oricum, in ziua de azi mai toate au protectie de LAN.