Mda, am si eu o problema generala. Mi-am instalat XP-ul SP2 de 2 ori si tot prost merge. Adica se misca greu, booteaza in 2 min, se incarca totul greu. Nu am instalat mai nimic pe el, cu exceptia unui joc original si securitate. Nu stiu ce naiba are. Acelasi kit il are si un prieten si merge pe un iMac de rupe. Plus ca nici driverele de bluetooth si trackpad nu s-au instalat bine nici dupa a 2a incercare. Porcarie. Totusi, vreo idee?
De inseamna “securitate” ?!?!
Daca de exemplu ai pus porcaria de Symantec Bla Bla .... si l-ai lasat si activ ... l-ai omorat.
Dupa ce ai instalat DOAR XP-ul ... cum se misca?
cand aud de zone alarm, imi creste tensiunea. pe computere conectate la internet care folosesc alocarea manuaa a IP e aproape acceptabil. pe cele ce au nevoie de dhcp, e jale mare
Si ce sa fie de la ZoneAlarm? Imi mergea cam prost si inainte de reinstalare cand aveam doar NOD32.
Mai e o chestie. Am un joc original pe 2 DVD-uri. Primul DVD se instaleaza parfum, al 2lea insa caraie rau si se instaleaza in 90 de minute. Da, 90 de minute !!! Sa afecteze asta in vreun fel? Nu cred insa zic si eu.
Ma enervez pt ca mi-am pus XP pt 2 programe si pt jocul asta. Si acum merge ca un caca.
Dezinstaleaza ZoneAlarm ... sau incearca sa nu il lasi activ.
El iti scaneaza fiecare fisier accesat de pe HDD-ul tau ... daca il lasi configurat “by default”. Iti dai seama ce inseamna asta ... nu?
Nu stiu ce sa zic, poate BootCamp nu e inca optimizat pt MacBook Pro revB. Oricum, pana la urma mi-am pus Parallels si este extraordinar!!! Merge mai repede (la mine) decat BootCamp (fara jocuri evident).
Nu stiu ce sa zic, poate BootCamp nu e inca optimizat pt MacBook Pro revB. Oricum, pana la urma mi-am pus Parallels si este extraordinar!!! Merge mai repede (la mine) decat BootCamp (fara jocuri evident).
nevrozel, carissime, ne bagi complet în confuzie: Boot Camp „nu merge cu Windows”, pur și simplu (1) „mușcă” din partiția hfs+ și o pregătește drept C:/ pt Win și (2) arde niște drivere. Instabilitatea Win se datorează, mai degrabă, ălor aplicații de care zici. După ce face aceste operațiuni, Win nu mai are absolut nici o legătură cu Boot Camp și nici invers. Așadar și prin urmare „merge mai repede[...] decît Boot Camp” este un non-sens.
Deja am pus win pe cîteva mactel-uri și toate merg perfect și fără cusur din prima, inclusiv periferice BT, după ce pui driverele, desigur.
Realizezi ca stiu care e diferenta intre BootCamp si Parallels. Iti zic, merge praf la mine. Nu stiu din ce cauza. Am incercat sa instalez driverele de 3 ori si cel de bluetooth si trackpad tot nu merge. AIUREA.
Iar in legatura cu Parallels, chiar nu ma asteptam sa mearga atat de bine, mai ales si cu Coherence Mode activat. Parfum.
Realizezi ca stiu care e diferenta intre BootCamp si Parallels. Iti zic, merge praf la mine. Nu stiu din ce cauza. Am incercat sa instalez driverele de 3 ori si cel de bluetooth si trackpad tot nu merge. AIUREA.
Iar in legatura cu Parallels, chiar nu ma asteptam sa mearga atat de bine, mai ales si cu Coherence Mode activat. Parfum.
nu cred că are legătură cu driverele arse de boot camp mai degrabă cu acele aplicații de care zici, eventuial cd-ul cu xp are o hibă și, dintr-un motiv sau altul, nu e compatibil cu aceste mactel-uri.
mie nu mi s-a întîmplat așa ceva, din contra, cele 3-4 instalări făcute au mers brici din prima, fără niciun fel de problemă.