Pret iPhone 4
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 18.06.09

Salut, as vrea sa-mi iau un iphone 4 sh, si acum ca apare 4s ma gandeam sa astept o perioada sa mai scada preturile, voi ce ziceti, merita sau nu? De exemplu, cand mi-am luat 3gs-ul a fost cam aceeasi chestie, si nu e chiar urgent-urgent. Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: b u c u r e s t i
Macuser din: 06.03.08

Mi-am luat eu iPhone 4 acum o săptămână, după ce a fost lansat 4S, având același gând în minte. Din păcate, am dat la fel pe el. E adevărat că eu l-am luat nou, neverlocked, SH e mai ieftin puțin. Poate că dacă mai aștepți până apare fizic în magazinele noastre și (mai ales) la operatori, atunci mai mult ca sigur că va scadea prețul la i4. Dar nu cu mult.

Semnătură 

MacBook White/iPod shuffle/iPod Touch/iPhone 4

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Nu te astepta la asta. Si acuma gasesti la preturi bune (dar nu in magazin), dar avand in vedere ca cele doua telefoane pe exterior sunt identice, si schimbarile interne care au aparut nu motiveaza multi utilizatori sa si le schimbe, vanzarile de i4 vor ramane ridicate, asa ca nici preturile nu vor scadea.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever