pai sunt destule si nu sunt scumpe. Gasesti pe amazon cu 30-40 de euro sunt si site-uri romanesti care vand asa ceva.
iti trebuie o interfata OBD II cu BT la care te conectezi cu telefonul si un app sa o accesezi, daca dai un search pe google gasesti o groaza.
Poti reseta intervalele de service, sterge erori etc.. cred ca cu vreo 2-3 mil gasesti ce ai nevoie.
Oricum daca nu stii ce faci cel mai safe e doar sa stergi erori cel mult.. altfel risti sa strici una alta pe la masina…
Si griffin era vorba sa scoata una special pentru iPhone cu tot cu softuletul care o acceseaza anul asta, dar nu o vad inca la ei in store.
Pentru Android sunt ceva mai multe aplicatii si mai bine dezvoltate, iti permit ceva mia multe chestii din cate stiu, dar poate ma insel, nu m-a interesat foarte mult subiectul accesarii de pe telefon.
uite aici un app, am inteles ca e cam cel mai dezvoltat in momentul asta pentru iphone.
http://www.devtoaster.com/products/rev/
E foarte folositor pentru cei care nu au masini cu BC, iti poate urniza toate statisticile primare gen consum mediu/viteza medie etc…