Diferente la display IPHONE 4
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 23.10.11

salut. Sunt proaspat posesor de Iphone 4 si am observat o diferenta la display facand o comparatie intre doua modele la fel i4 de 16 g , este o diferenta de iluminare unul are o nuanta mai puternica (lumina la neon) iar celalalt (lumina unui bec normal mai galbui unpic), in rest e ok .Sa fie vre.o problema oare? Va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Nu cred sa fie vreo problema. Am observat si eu ecrane cu nuante diferite. Si la 3gs-uri sunt ecrane cu nuante diferite. Cred ca depinde de producatorul de LCD-uri. Stiu ca unele ecrane de la 3gs sunt fabricate de Samsung, altele de Sharp si altele de LG.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

am citit pe alt forum ca este vorba de leduri reci si leduri calde si ca cele reci au culorile mai vii ca de acolo ar fi cauza

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
adrian1975 - 24 Octombrie 2011 05:30 AM

am citit pe alt forum ca este vorba de leduri reci si leduri calde si ca cele reci au culorile mai vii ca de acolo ar fi cauza adevarul este ca nu m.am uitat si la filme sau videoclipuri sa vad diferenta intre ele am observat doar la albul din fundal

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10
adrian1975 - 23 Octombrie 2011 09:16 PM

salut. Sunt proaspat posesor de Iphone 4 si am observat o diferenta la display facand o comparatie intre doua modele la fel i4 de 16 g , este o diferenta de iluminare unul are o nuanta mai puternica (lumina la neon) iar celalalt (lumina unui bec normal mai galbui unpic), in rest e ok .Sa fie vre.o problema oare? Va multumesc.

Ambele telefoane au setate aceasi intensitate a luminozitatii?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
Rank
Newbie
Din: 

da au aceiasi intensitate reglata

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.04.11

Este un lucru intalnit la toate modelele de iphone si chiar ipad. Nu este nicio problema la telefon.

Ori poti sa il iei cu culori calde si in timp sa devina reci dupa ce se usuca lipiciul, ori asa ramane.

Dpdv Hardware nu e nicio problema.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

asa sa fie mersi pt raspuns