intrebare ?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Vreau sa imi iau un Macbook. Intrebarea este: sa astept pana e gata Leopardul si in felul acesta sa il iau cu ultimul sistem de operare sau sa imi fac un “cadou de Craciun” si sa-l iau cu Tiger instalat si cand apare Leopard sa il cumpar separat ?
Se va face doar un update free la Tiger sau va trebui cumparat Leopardul separat ? si daca da cam cat ?
Intreb ca tot am vazut ca vorbiti de updatari la sistemul de operare.

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Matza o sa iasa la anu’ (speram). Daca mai poti sa mai astepti pana atunci. OK. Eu, in locul tau, as fugi acum si mi-as lua un MacBook. Update-urile de care tot vorbim sunt pt. Tiger (10.4.[nr. update-ului]). Leoparda va fi 10.5.x, adica un nou sistem de operare, adica alta achizitie, adica alti bani, alta distractie. Cat despre pret… si noi am fi curiosi (cel putin eu wink ).

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 18.12.05

Eu recomand ca daca mai ai un pic de rabdare sa astepti pana in ianuarie sa vezi care e situatia cu Leopard, cand anunta lansare (asta daca nu il baga chiar din ianuarie) si atunci stii ca poti sa iei o decizie fara sa ai chiar asa multe indoieli

Semnătură 

FAN APPLE SI HONDA, Imac, Ibook, Iphone 3G si Honda Civic 5d 1.8 SPORT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
silvestro2in1@yahoo.com - 19 Noiembrie 2006 09:10 PM

Vreau sa imi iau un Macbook. Intrebarea este: sa astept pana e gata Leopardul si in felul acesta sa il iau cu ultimul sistem de operare sau sa imi fac un “cadou de Craciun” si sa-l iau cu Tiger instalat si cand apare Leopard sa il cumpar separat ?
Se va face doar un update free la Tiger sau va trebui cumparat Leopardul separat ? si daca da cam cat ?

Dacă VREI să-l iei, nu aștepta Leopardu’, s-ar putea să aștepți multișor.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 20 Noiembrie 2006 02:35 AM

Ai dreptate,  dar daca suita office e vreo 300 euro ma intreb cat o sa fie un sistem de operare de genul Leopardului?
Apropo voi cum v-ati luat Tiger-ul si cu cat?

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Leopardul va fi EXACT 129 euro+TVA. Fiecare sistem de operare X a costat aceeasi suma.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
silvestro2in1@yahoo.com - 20 Noiembrie 2006 02:51 AM
Cattus Thraex - 20 Noiembrie 2006 02:35 AM

Ai dreptate,  dar daca suita office e vreo 300 euro ma intreb cat o sa fie un sistem de operare de genul Leopardului?
Apropo voi cum v-ati luat Tiger-ul si cu cat?

Unul cu macul, celălalat direct de la Cupertino, cică sînt bun la testat, le-o zic fără menajamente.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 01.11.06

Salut!

Ma bag si eu in seama ca sunt mic (am 1,75, dar folosesc mac-ul de scurt timp), dar, probabil ca atunci cand va aparea Leopard si iti vei lua macbook-ul, el va veni gata instalat. Deci, cand in suma calculatorului va intra si sistemul de operare. Pe de alta parte, cred ca nu ar trebui sa astepti… Iti poti lua macbook-ul care vine cu Tiger (frumos si destept) si daca e, pana la anul mai strangi bani si iti iei Leopard. Bine, acum depinde ce vrei sa faci cu calculatorul. Pt mine, coreduo este suficient. In concluzie decizia e a ta: fin iti aduce Mos Craciun calculator, fie astpeti iepurasul de paste sau ziua copilului (glumesc, nu ma injura)

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 20 Noiembrie 2006 03:36 AM

Leopardul va fi EXACT 129 euro+TVA. Fiecare sistem de operare X a costat aceeasi suma.

Nu pot sa zic ca as saraci de banii astia (129e +TVA) dar mai bine mi-as mai lua ceva memorie de ei.
Aveti dreptate si voi ...cand “ti se pune pata” parca nu mai gandesti rational.
In mod normal ma roade sa mi-l iau maine, dar incerc sa fiu cu picioarele pe pamant si sa incerc sa intreb si pe altii sa vad ce zic si ei.
Merci pt idei

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

Cu aceeasi problema ma confruntam si eu si am ajuns la concluzia ca mai bine sa-ti iei acum MB pt ca Tigerul e foarte solid, (vezi la ce versiune a ajuns 10.4.8) pe cand, sunt sigur ca va mai dura pana Leopardul sa ajunga sa ruleze la adevarata sa valoare…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
tzun - 20 Noiembrie 2006 03:05 PM

Cu aceeasi problema ma confruntam si eu si am ajuns la concluzia ca mai bine sa-ti iei acum MB pt ca Tigerul e foarte solid, (vezi la ce versiune a ajuns 10.4.8) pe cand, sunt sigur ca va mai dura pana Leopardul sa ajunga sa ruleze la adevarata sa valoare…

Hmm e intr-adevar solid Tiger-ul nu te contrazic dar pe cat pui pariu ca atunci cand apare Leopard 99% din MacUseri trec la el chiar daca va mai avea mici lacune si personal nu cred sa fie mai putin reusit decat ultima varianta de Tiger.
Oricum ma strang de curele si probabil ca ma bag pt unul cu Tiger acum sau cel mai tarziu in ian feb anul viitor cand s-ar putea sa am pe cineva care vine din State.

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Mai mult ca sigur, Leopardul va fi asociat unor noi calculatoare (tot cu intel core 2 duo, dar mai rapide – si poate mai reci – si cu placi grafice mai bengoase – totul la acelasi pret). Deci, daca tot vrei Leopardu’, n-ar fi bine sa mai astepti 2 luni?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

vrei un sistem de operare sau un calculator pe care sa prestezi ceva?

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 21 Noiembrie 2006 07:38 PM

vrei un sistem de operare sau un calculator pe care sa prestezi ceva?

good question

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu lucrez intr-un mediu profesionist in care sa fac grafica sau alte lucruri complicate.
In general l-as folosi pt prezentari, office, muzica (poate ca mai mixez ceva melodii pt mine nu pretentii mari)...si pt sufletul meu : )
in plus sunt pe drumuri mai tot timpul si l-as vrea cu mine deci ar fi exclus ceva de birou (macmini,iMac etc)

de obicei sunt adeptul “dai un ban ...da’ stai in fata” si cum nu imi iau calc in fiecare zi mai bine imi iau ceva bun, chiar daca fac un efort acum, decat sa ma zgarii pe ochii dupa o luna doua ca “daca as mai fi pus o suta mi-as fi luat cu ... sau daca as mai fi asteptat o luna ...imi luam cu “

Ma arde mai mult orgoliul sa il iau, decat… sa zic serviciul…am laptop de la servici da m-am saturat de windoza pana peste cap.

Semnătură 

iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

pai dupa ce il iei, cam la 2-3 luni o sa apara alt model… si mai performant / asta e legea progresului