have a look
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 27.10.06

http://www.youtube.com/watch?v=N-2C2gb6ws8
hotziiii

Semnătură 

ipod nano video 8gb silver

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

se practica la scara mare

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 46°13' N 27°40' E
Macuser din: 23.06.06

Dar e bine de știut…
Și e bine să afle și prietenii cu Windows de ce arată sistemul lor de operare atât de bine dar funcționează atât de prost.
Îm spune un prieten că a rămas cu gura căscată când a fost la o prezentare SLED 10 (Xen, XGL, “up to 1024 processors”, “military-grade security”), el era numai cu Windows-ul. Nu m-am putut abține smile I-am spus că OS X-ul are chestiile astea de ani de zile. Am zis bine sau am doar parțial dreptate?

Semnătură 

iMac 20” Core Duo 2 GHz, 2 Gb RAM, 200 Gb HD + Mac OS X 10.4.9
iPod 60 Gb & iPod Shuffle 1 Gb
Dell Optiplex GX150 1 GHz, 512 Mb RAM, 250 Gb HD + Ubuntu Feisty Fawn 7.04

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

Degeaba…Apple se simte amenintat de Vista! SO-ul este bun…are look…are stabilitate…si securitate! Chiar si XGL-ul din Linux devine mai captivant decit aqua….e timpul sa gaseasca ceva nou…

Ceea ce am apreciat si voi “iubi” la OS X este dock-ul! Cred ca este cea mai tare inventie de la apple…

Apropos…cred ca o replica buna pentru Steve ar fi fost: un Os capabil se masoara in nr. de copii vandute…De ce nu a ajuns Steve cel mai bogat om al planetei?

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

nu cred ca asta e criteriul…

un os bun e acela care genereaza cele mai putine injuraturi grin

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
dacuBurebista - 20 Noiembrie 2006 07:19 AM

nu cred ca asta e criteriul…

un os bun e acela care genereaza cele mai putine injuraturi grin

Prin extensie si deductie, un calculator bun este un calculator stins.  cool grin

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Apple se simte amenintat. Dar nu de Vista, ci de multimea de PC-uri pe care se va instala Vista. Ca altceva nu se va instala! Daca dadeau drumul la SO pt PC, era alta treaba. Numai ca… hm, stati putin si nu minati. Vreau sa-i vad si eu pe aia care vor avea numai soft licentiat, numai muzica cumparata, numai filme legale! He, he. Eu, unul deja zîmbesc sub mustata!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
buretzel - 20 Noiembrie 2006 12:39 AM

http://www.youtube.com/watch?v=N-2C2gb6ws8
hotziiii

În mod tradițional, de MULȚI ANI, MS Windows, toate versiunile, a preluat - direct sau modificat - interfața MAC OS. Cît despre faptul că MAC OS ar fi „amenințat” de MS Win, hm, a fost „amenințat” dintotdeauna. Nu putea fi altfel, de vreme ce Apple făcea, pînă anul ăsta, calculatoare dedicate pe care se putea instala numai os-ul său, eventual un linux ppc. Odată cu trecerea pe intel, lucrurile s-au simplificat aici. Nu cred că piața Apple este în scădere, din contra, toate cifrele indică altceva (creștere). Nu cred că MAC OS X va putea, în viitorul apropiat, să ia locul Win-ului, nu are cum, chiar dacă ar fi instalabil pe orice PC, intel sau AMD. Nu e vorba numai de compatibilitate, este vorba și de obișnuință, majoritatea utilizatorilor lipiți de Windows nu va adopta MAC OS pur și simplu.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05
Cattus Thraex - 20 Noiembrie 2006 01:13 PM

Nu e vorba numai de compatibilitate, este vorba și de obișnuință, majoritatea utilizatorilor lipiți de Windows nu va adopta MAC OS pur și simplu.

Da userilor posibilitatea de a juca jocuri (orice joc) si a coda/decoda muzica si filme fara prea mare efort pe in PC cu OSX…si intr-un an sau doi windows pierde 20% useri…cel putin! Interfata Aqua e placuta… si mai e vorba si “de securitatea OSX” - nu ca pe PC-uri ar fi o foarte mare problema daca chiar te intereseaza acest aspect. In plus….daca va creste nr de apple useri similar cu cel actual de PC-uri cu Win…cred ca si golurile de decuritate ar incepe sa apara mai repede…poate si primii virusi de mac! Asa ca ...mai bine sa ramina o cumunitate “limitata” de user apple….e mai in sigurata smile

Sint foarte curios daca apple va face o schimbare la nivel de interfata…si cum ar putea sa arate o altfel de interfara a OS-ului apple!

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

si daca ne gandim la virusi, mai bine sa ramanem asa in minoritate pentru ca n-o sa se oboseasca nimeni sa faca pentru noi virusi.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Nick - 20 Noiembrie 2006 04:38 PM

si mai e vorba si “de securitatea OSX” - nu ca pe PC-uri ar fi o foarte mare problema daca chiar te intereseaza acest aspect. In plus….daca va creste nr de apple useri similar cu cel actual de PC-uri cu Win…cred ca si golurile de decuritate ar incepe sa apara mai repede…poate si primii virusi de mac!

Băi, mă disperă argumentul ăsta: “OS X este sigur pentru că este mult mai puţin folosit”. Hai să facem un calcul:
- Câţi viruşi pentru computere (toate sistemele de operare) există în prezent? Se spune că vreo 114,000.
- Care e cota de piaţă (adică VÂNZĂRI) la nivel mondial Mac OS X? Circa 3%. (Numărul TOTAL de computere NOI şi VECHI care rulează OS X este mult mai mare, între 10% şi 16%, dar hai să-l ignorăm de data asta).
- Cât fac 3% din 114.000? 3420.

Deci teroretic ar trebui să existe MĂCAR vreo 3400 de viruşi pentru OS X. Sau măcar 2000. Sau măcar 1000. Dar nu există nici unul! Cum se explică această discrepanţă?

Altceva. Se spune că cei care fac viruşi sunt mult mai interesaţi să lovească Windows, pentru că impactul şi faima sunt mult mai mari decât în cazul altor sisteme de operare. Eu zic că dacă m-aş pricepe să fac un virus pentru Mac OS X, cred că a doua zi aş fi pe prima pagină a tuturor siturilor de ştiri. Ăştia abia aşteaptă vestea cea mare: “Primul virus Mac OS X!!!!!”. Au trecut 6 ani de când există Mac OS X, chiar nimeni nu a dorit să devină faimos peste noapte?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Foarte corect Tudor!
Mai zi-le smile