Televizor Apple
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Sinaia
Macuser din: 21.06.08

Am gasit si eu stirea asta:
http://economie.hotnews.ro/stiri-it-10523087-visul-care-steve-jobs-mai-apucat-vada-realizat-poate-deveni-curand-realitate-televizorul-apple.htm

Semnătură 

Macbook Air (13-inch, Mid 2013)
Macbook (Late 2007)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

E veche stirea. A rasuflat acum in romana pentru ca a aparut subiectul in biografia lui Steve. Se vorbeste de mult de acest televizor….

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Atat de veche incat sa includa si siri nu are cum sa fie. Nu mai avem mult pana sa avem tot comandat vocal…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.12.07

Ar fi cireasa de pe tort un Apple TV…TV smile)

Cat de mult ar costa unu? Cineva spunea ca 4k $? :O

Daca ar fi o varianta de 40” in jur de 1k, ar fi perfect, ca pt sufragerie am ars 2500€ pe un Panny. Nu imi permit sa fac la fel si pt dormitor, nu se merita.

Pretul maxim pe care l-as plati ar fi valoarea unui iMac, desi tot mi s-ar parea scump, dar dc Thunderbolt Display e 1k $, nu vad cum ar aparea un TV mai ieftin de 2k

Semnătură 

Mac Mini 2012, i7 2.3GHz, 16GB DDR3, 256 SSD
Magic Mouse Wireless | Track Pad | Wireless Keyboard

Time Capsule 2 TB | Airport Express Airtunes | LaCie 5big NAS PRO iRobot

iPad Air 2 Space Grey 64GB Wi-Fi + LTE | iPad 2 Black 64GB Wi-Fi

iPhone 6 Space Grey 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.04.11

am facut un mic calcul :

Tv Samsung 3D 101 Cm, wifi,mediaplayer etc + PS3 + sistem audio 5.1 = 8500 ron = 1976 Euro

Ce s-a auzit pana acum despre Apple TV:
- 101 cm, 16 boxe, wifi ( altfel nu are cum), consola jocuri, itunes( s-ar pune ca media player ? ), blu-ray, Siri + altele = 2500 euro.

Pentru 500 de euro cu siguranta ai un design frumos + scapi de 5 boxe puse prin camera + cutiuta de consola

Daca stai sa tragi linie, nu pare asa scump un TV cu de toate ( ca la shaorma ) la 2500 euro.

Daca as avea 3000 euro de dat pe tehnologie media pentru o sufragerie sau camera de relaxare, as alege varianta apple in locul multor apare de la terti.