Aseara s-a intamplat cel mai ciudat lucru pe care l-a facut vreodata macbooku’: Am bagat stickul de net de la rds, si surpriza (NOT) internetul nu merge deloc (in mai multe locuri din casa patesc asta), asa ca m-am gandit sa vad daca au mai dat vecinii reset la router intre timp si-au uitat sa puna parola. Intotdeauna vedeam 2 retele fara parola ( vecinu de peste drum, baru de la capatul strazii ), dar dadea time-out de fiecare data cand incercam sa ma conectez la ele (am concluzionat ca e prea slab semnalul, fiindca din fata casei ma conectam la cel de la bar de pe iphone).
Am incercat din nou, mai mult din plictiseala, sa ma conectez la cel de vizavi, si m-am pus sa astept mesajul de time-out, care (BOOM) nu a mai venit ! Prima data am crezut ca e doar o coincidenta, asa ca am inchis Join Air-ul, dar a mers brici, dupa care am scos stick-ul de tot, moment in care viteza a scazut considerabil, desi a mai functionat aprox. 5 min. Habar nu am ce face, cum face ce face, dar sunt sigur ca functioneaza, asa ca ma gandeam sa incercati si voi experimentul, mie mi se pare ciudat rau. Modemul in cauza e un ZTE MF180 (cred). Good luck, si sa-mi ziceti daca vedeti mai multe retele, e ca un WifiFoFum pt mac
)