Am nevoie de ajutor pentru un IPOD NANO VA ROGGG MULT
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 20.11.06

Hello si sorry pt CAPS dar sunt disperat. Acum o luna ipod-ul meu s-a dus la vale. Cum adik? foarte simplu, in momentul in care il conectez prin cablul USB la calculator incepe ecranul sa arate diferite linii random si se inchide si se deschide. Nu merge nici un buton nimic. Acelasi lucru il face daca il deschid cand nu este conectat la PC.

AM incercat toate combinatiile de taste posibile(inclusiv cele de resetare de pe site-ul apple) si nu am reusit sa fac nimic.

Ipod-ul nu mai are garantie si nu e luat din Romania. Este un nano de 2 gb. Are idee cineva unde pot gasi niste service-uri IPOD in Bucuresti,nu ma intereseaza din alte orase.

Am mare nevoie sa rezolv asta si sunt dispus sa platesc pentru a-l repara dar nu stiu unde sa ma duc. Are cineva idee despre un service serios Apple in bucuresti?

Multumesc in avans!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.09.06

Nu stiu de ce,dar presimt ca,costul interventiei va fi nejustificata…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 01.11.06

S-ar putea sa te ajute cei de la macgallery, acum istyle. Eu cand am avut probleme cu macbook-ul au fost okay. Acum nu stiu daca au service pe ipod, dar poti incerca. Gasesti contactele pe http://www.istyle.ro . Au sediul in centru, pe blv. Natiunilor Unite. Poti cel putin sa suni si sa intrebi.
Bafta!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Texas
Macuser din: 16.11.06

Cand il aprinzi, apare logo-ul Apple, sau trece direct la “minuni”?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Cand il aprind nu apare logo-ul apple. Apar doar diferite semne de genul,se vede semnul care iti apare cand incarci bateria si diferite linii si apar si dispar. Nu apara ca hard drive in windows deci nu-l pot formata, lam incercat la macgallery dar nu au avut nici macar bunul simt sa-mi raspunda.Probabil se ocupa doar cu mac-uri.Deci pana la urma nu stie nimeni service ipod in buc. Superb! Tks all!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
ciubiradu - 20 Noiembrie 2006 01:14 PM

am incercat la macgallery dar nu au avut nici macar bunul simt sa-mi raspunda.Probabil se ocupa doar cu mac-uri.

I-ai contactat cumva pe email? Firmele româneşti au obiceiul de a nu răspunde la emailuri, poate vor învăţa şi lucrul ăsta odată cu venirea concurenţei din UE. Mai bine fă-le o vizită la sediu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

cam greu.o sa incerc sa trec pe la ei.mersi pt pont cu faza cu e-mail-ul.e greu ca lucrez si la 19 30 nu mai e deschis nici naiba.o sa imi fac cumva timp. daca totusi mai stiti si altii va rog sa trimiteti fara mila nume de service-uri pt Ipod-uri :D

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.10.05

incearca si la noumax poate te pot ei ajuta

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 07.11.06

Restore din itunes ai dat ?