RDS probleme cu netu’
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

se intelege ca vine si timpul meu sa am batai de cap cu netu de la RDS

Asadar, net de la RDS ( PPPoE cu user si parola) de vreo 5 ani, tras intr-un Airport Express care da wireless in tot apartamentul.
Mers de atunci fara probleme.
Sambata am dat o fuga la Timisoara si am luat Airport Express-ul cu mine si am setat un internet wireless tot pe RDS cu PPPoE (am modificat setarile de user si pass) in 5 minute. Mers asa cum trebuie.
Venit marti seara inapoi acasa si nasol ca nu mai merge netu’. Resetat Airport Express, refacut setarile si nimic, nu vrea.
Am beculete verzi pentru Wi-Fi, Wi-Fi setings, Netwoek Settings, ISP si galbene si apoi rosii pt Internet si pentru Server, merge printul wireless doar ca nu am net.

Zic sa incerc cu cablul direct in Macbook Air (cu Lion 10.7.2), crez o conexiune PPoE cu userul meu si parola si imi apare Autentication Fail.
Normal ca sun la serviciul clienti unde eterna poveste ca ei nu acorda suport pt Mac doar pt calculatoare cu Windows si ca nu vad numarul eroarii daca folosesc mac deci nu au cum sa ma ajute.

Asa ca intind mana la mac-isti dupa ajutor

Merci anticipat

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca, Satu Mare
Macuser din: 28.10.06

Rezolvat…

username-ul ar fi trebuit trecut cu litere mici si nu cu litere mari cum il aveam eu notat.
Inteleg ca ar fi Case Sensitive si userul si parola.

Catre un moderator : se poate sterge

Mersi mult

Semnătură 

Succesul este o chestiune de noroc ! ... intreaba orice ratat si iti va spune lucrul acesta.
Si pentru ratat: Norocul apare atunci cand Pregatirea se intalneste cu Oportunitatea si Curajul.

Macbook Air 13’, 1.7 Ghz i5, 4Gb RAM, 120 GB Flash
iPhone 5 Black, 16 Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Bre, eu când am sunat mi-au zis că nu suportă Linux co doar Windows & Mac și a trebuit să testez conexiunea cu iBook-ul.
Și avea baiatul ala instructiuni de conectare de Mac - pe care m-i le-a citit.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Nottingham
Macuser din: 24.08.10

Ei au protocoale pt Macintosh, daca le zici de Apple ii bagi in ceata smile)

‹‹ WiFi pe ipad1      Retea PC+PC+Mac ››