Azi am vazut ca pe iTunes Store din mai multe tari europene (Bulgaria, Cipru, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Malta, Polonia, Slovacia si Slovenia) au fost adugate si filme. Banuiesc ca ati observat ca Romania lipseste din aceasta lista. Oare cand apar si la noi? A fost vreo problema cu lincetele/copyright? Pacat.
iar ironia este ca nu se uita nimeni la filmele romanesti de 2 parale. Cele comuniste mi se par relaxante dar astea de dupa 89 sunt jalnice.
In concluzie, nu avem acces la filme facute de Hollywood fiindca cei cu drepturi de autor sunt infometati ( inca nam inteles ce legatura are vizionarea filmului Matrix la mine in sufragerie cu o mana pe C**** cu acceptul diversilor detinatori de drepturi de autor din Romania )
Pot accepta faptul il am pe guta in itunes, ca atunci cand dau search cu ” romania ” imi apar manele la al 2-lea abum din moment ce exista si muzica buna ce romanii o pot promova, INSA, sa n-am accels la tot continutul video ce il poate oferi iTunes din pricina unor filme jalnice cu subiecte precum: Curvele, tiganii,traficul de carne vie, mafie manelista ( nu ma refer la genul muzical ci la mentalitate ), ma face sa vomit.
Acum nu e mare branza insa sa vedeti distractia a dracu cand o scoate Apple, TV ( sa speram ca o va face), ca are “inspe mii ” de functii, un pret un pic mai mare fata de competitie si il poti folosti la o capacitate de doar 50-70%
Subject: Movies in Romania iTunes Store
Comments: The “Movies” tab is missing from the Romania iTunes store.
Please don’t discriminate against Romanians.
Awaiting your reply.
Thank you.
Subject: Movies in Romania iTunes Store
Comments: The “Movies” tab is missing from the Romania iTunes store.
Please don’t discriminate against Romanians.
Awaiting your reply.
Thank you.
Aia cu drepturile de autor pt. filme nu sunt de-aici si probabil ca ei sunt responsabili de aceasta decizie si mai putin (sau deloc Apple). Va dati seama ca in Europa suntem precum o gaura neagra, inconjurati din toate partile de tari care au acces la filme??
Dar, traiasca conturile prepaid cu gift cards pe US store unde preturile sunt in $ si nu exista TVA de 24%. )