Inainte pe Snow Leopard foloseam AppleJack din cand in cand si cu rezultate bune. De cand am schimbat la Lion am cam stat pe dubii si nu prea am gasit prea multe informatii pe net legate de aspectul acesta, doar ca se lucreaza la varianta pentru Lion (daca va mai fi necesar).
Ceea ce vreau sa zic e ca am incercat AppleJack pe Lion si a mers. Nu mi-a dat nicio problema si se simte diferenta. Daca ati incercat spune-ti-va si voi parerea si poate un moderator sa puna in wiki, ca e o informatie importanta zic eu
Am încercat eu acum. Merge. Își rulează task-urile mult mai repede decît pe Snow dar n-am observat diferențe notabile în Lion. Dar nici nu m-am uitat la log-uri, poate n-a avut ce să repare.
L-am incercat si eu insa cu ceva timp in urma ... ma mir ca nimeni nu a spus nimic pana acum (eu intru mai rar pe forum asa ca am o scuza . A mers ca uns si s-a vazut si o diferenta ...
Incearca cineva AppleJack cu 10.7.3? Mie imi da erori.
Si daca tot sunteti pe acolo (si merge pe 10.7.3), am o rugaminte: instalati si memtest (la instalarea AppleJack, clic pe Customize si bifeaza Memtest) si trimiteti-mi si mie o poza cu ecranul de inceput al memtest. Merci!
La [B]applejack AUTO restart[/B] merge tot, cu exceptia repararii permisiilor, deoarece trebuie sa simuleze lansarea interfetei grafice, iar aceasta nu se potriveste de la SL la Lion.
Mai instaleaza o data AJ si alege la Customize si Memtest. Merci!
Am inteles ca este memtest pe orice CD de Linux: Ubuntu, Fedora… se buteaza de pe CD si se apealeaza memtest. Reproduc din memorie, eu nu am Linux acum.
Da, este, dar de ce sa umbli cu un disc sau stick dupa tine, cand poti avea totul la purtator.
O varianta de memtest e aici: http://www.command-tab.com/2008/01/11/how-to-test-ram-under-mac-os-x/
Funcționează tot în Single User Mode (butează cu Command+S), unde tastează memtest all 2 pentru a rula de două ori testul. Dacă scrii memtest all, testul va rula până îl oprești tu, cu Control+C (⌃ C).