După cum spune și titlul, mărit:
1. PowerBook G4/ 1.67 Ghz / 2 GB DDR2 / 250 GB ATA-100 / SuperDrive DL / Radeon 9700 cu 128 MB DDR / 15.2” 1440 x 960 px / Leopard 10.5.8
-Estetic: 9 din 10: lângă mufa de încărcare, aluminiul este puțin înfundat, abia vizibil.
-Funcțional: 9 din 10: în ultimii 2 ani de utilizare, am observat de 2-3 ori niște dungi orizontale afișate pe ecran după ce deschideam lid-ul ceva mai brusc. Acestea dispăreau după câteva secunde. Intuiesc că este vorba despre cablul LVD. Devreme ce această problemă s-a manifestat atât de rar, și doar în anumite condiții specifice, mă feresc să o cataloghez ca fiind o problemă funcțională serioasă, dar o trec aici pentru a nu da naștere unor discuții ulterioare.
-Pachet: Notebook, charger (compatibil - Delta Electronics, cu garanție), charger original (din păcate cablul s-a rupt la joncțiunea cu powerbrick-ul. Se poate lipi însă este nevoie de niște mâini pricepute)
-Baterie: 2 ore în utilizare wireless, browsing, muzică, luminozitate 60%.
2. HP Pavilion G6/ i3 370M 2.4 Ghz, Dual Core + HT, 3 MB L2 Cache / 6 GB DDR3 / 320 GB SATA2 / DVD-RW Burner / Intel HD Graphics / Wi-Fi b/g/n / Ecran 15.6, 1366 x 768-LED / Win 7 Ultimate 64 bit
-Estetic: 10 din 10, practic nefolosit
-Funcțional: 10 din 10
Pachet: complet, alături de actele de achiziție (Altex, octombrie 2011)
Garanție: DA, 1 an calendaristic (octombrie 2012)
-Baterie: 3.5 ore utilizare wireless
Bonus: Mouse Wireless Microsoft MM1000
Cele două notebook-uri, în starea prezentată mai sus, vor fi schimbate cu:
-MB Unibody
-MB Pro Unibody 13 sau 15 inches
Acolo unde este cazul, putem discuta despre o diferență mică din partea mea.
Vă mulțumesc.
-aici, via PM
-mail: .